Και τα τρία ξενοδοχεία του ομίλου Phaea Resorts, τα οποία βρίσκονται μπροστά σε παραλίες, τα Cretan Malia Park, Agapi Beach Resort, καθώς και το Blue Palace, a Luxury Collection Resort & Spa, βραβεύθηκαν και φέτος με το διεθνές βραβείο της «Γαλάζιας Σημαίας».

Ο θεσμός της «Γαλάζιας Σημαίας» είναι διεθνής και από το 1987 συμβάλει σημαντικά στην προστασία των ακτών και του ευρύτερου παράκτιου περιβάλλοντος.

Για τα ξενοδοχεία του Ομίλου, τα οποία είναι διαχειριστές των ακτών, η διάκριση είναι σημαντική και είναι αποτέλεσμα των ιδιαίτερων προσπαθειών που καταβάλουν για τη προστασία των ακτών. Τις τελευταίες μέρες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους Δήμους στους οποίους ανήκουν τα ξενοδοχεία οι καθιερωμένες τελετές ανάρτησης των «Γαλάζιων Σημαιών».

Η ισχυρή περιβαλλοντική δέσμευση αποτελεί βασική παράμετρο της φιλοσοφίας του Ομίλου Phaea Resorts, τα ξενοδοχεία του οποίου λειτουργούν και εφαρμόζουν συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης. Και τα τρία ξενοδοχεία είναι πιστοποιημένα με το σύστημα περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001.