Αποκαλυπτήρια αύριο για τον νέο ΑΟΑΝ, σε μια καλή πρώτη πρόβα Γ’ εθνικής απέναντι στον Γιούχτα, μια ομάδα με εμπειρία στην κατηγορία η οποία προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν πέρυσι στον 5ο όμιλο, τερματίζοντας στην πρώτη πεντάδα.

Οι πρωταθλητές Λασιθίου θα υποδεχθούν τους Αρχανιώτες στο γήπεδο της Αμμούδας στις 6.00 μ.μ., με το πρώτο τεστ και για τις δύο ομάδες ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2019-2020 που θα τις βρει μαζί αντιμέτωπες στον ίδιο όμιλο του πρωταθλήματος.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται λοιπόν οι πρώτες δοκιμές σε συστήματα, πρόσωπα και θέσεις για τους «κυανόλευκους» από τον Κώστα Κιάσσο, καθώς αρκετά είναι τα νέα πρόσωπα για τον ΑΟΑΝ σε σχέση με την περσινή σεζόν, ενώ νέο πρόσωπο υπάρχει και στην τεχνική ηγεσία άλλωστε, και όλα αυτά από μόνα τους και είναι μια καλή ευκαιρία για όλους να πάρουν μια πρώτη «γεύση» για το τι έχει στο μυαλό του ο Χανιώτης προπονητής.

Για το αυριανό παιχνίδι μίλησαν στην κάμερα του ΑΟΑΝ ο προπονητής Κώστας Κιάσσος, ο 24χρονος μέσος Ευθύμης Χατζόπουλος και ο 18χρονος μέσος Κώστας Πρινιανάκης.

AOAN TV // Πρώτη εβδομάδα προπονήσεων – Δηλώσεις

AOAN TV // Πρώτη εβδομάδα προπονήσεων – Δηλώσεις

Gepostet von A.O.Agios Nikolaos (A.O.A.N) am Freitag, 9. August 2019

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση της ΑΝΑΤΟΛΗΣ.