Γιώργης Ξυλούρης (Ψαρογιώργης) και Γιάννης Αγγελάκας έσμιξαν ξανά μετά από αρκετά χρόνια στο Μεραμπέλλο, στη μεγάλη συναυλία που διοργάνωσε χθες το βράδυ στο Λόφο του Προφήτη Ηλία, στις Βρύσες, ο Πολιτιστικός Φυσιολατρικός Σύλλογος Βρυσών.

Σε έναν κατάμεστο από ανθρώπους όλων των ηλικιών χώρο, οι παραδοσιακοί ήχοι της Κρητικής μουσικής παράδοσης από τον αρτίστα του λαούτου Γιώργη Ξυλούρη (και των μουσικών που τον συνόδευσαν) “συναντήθηκαν” με τη ροκ διάθεση, ιδιοσυγκρασία και στυλ του Γιάννη Αγγελάκα, με το τελικό μουσικό αποτέλεσμα να αποζημιώνει όλους όσους παραβρέθηκαν στις Βρύσες.

Άψογη, όπως και κάθε χρόνο, η όλη οργάνωση και το στήσιμο της βραδιάς από τους ανθρώπους του Πολιτιστικού Φυσιολατρικού Συλλόγου των Βρυσών και όλους τους εθελοντές που συνέδραμαν. Όλα και όλοι στη θέση τους, κέρασμα με σουμάδα αμέσως μετά το ανέβασμα από το μονοπάτι στο Λόφο, ασθενοφόρο και εθελοντές σαμαρείτες στη θέση τους για παν ενδεχόμενο, χώρος καθαρός.

Ο πρόεδρος Νίκος Κοφινάκης λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας απηύθυνε και χαιρετισμό ευχαριστώντας τους χορηγούς, τους εθελοντές, παρουσιάζοντας και τους δύο καλλιτέχνες.

Ν.Σ.