Σήμερα το βράδυ στις 20:00, ο ΟΦΙ θα δώσει το τρίτο φιλικό τεστ στο διάστημα της προετοιμασίας του με αντίπαλο αυτή τη φορά τον πρωταθλητή ΕΠΣ Ηρακλείου Πόρο στο «Πέτρος Βουζουνεράκης». Οι «ασπρόμαυροι» συνεχίζουν την προετοιμασία τους ανεβάζοντας ρυθμούς και με διπλές και δυνατές προπονήσεις, οι οποίες συνεχίζονται κανονικά, ενώ και σήμερα θα γίνει προπόνηση, το πρωϊ, και το βράδυ θα διεξαχθεί ο αγώνας. Στο ίδιο μοτίβο θα συνεχίσουμε και το προσεχές διάστημα ώστε να γίνει η απαραίτητη δουλειά πάνω στην φυσική κατάσταση που συνδυάζεται και με τακτική.

Στα θετικά για τον ΟΦΙ είναι ότι όλοι οι παίκτες συμμετέχουν στις προπονήσεις, καθώς και οι Αποστολόπουλος και Δερμιτζάκης ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν τα οποία τους έθεσαν εκτός αγώνα με τον Εργοτέλη και ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα.

Οι ρυθμοί στις προπονήσεις θα είναι σε μεγάλη ένταση μέχρι και την Κυριακή που θα πάει στο δύσκολο φιλικό με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό στα Χανιά όπου εκεί πραγματικά οι «ασπρόμαυροι» θα τεστάρουν τις δυνάμεις του και τον βαθμό ετοιμότητας που βρίσκονται.