Συνάντηση για τη διεξαγωγή ημερίδας με θέμα την οδική ασφάλεια πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ από τη Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου, σε συνεργασία με τους δημιουργούς της σελίδας «SOS BOAK» του facebook. Το παρών έδωσαν αρκετοί επιχειρηματίες στο κομμάτι της μοτοσικλέτας και από άλλες περιοχές.
Όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΛΕΜΑΝ Μανόλης Σκύβαλος, σκοπός αυτής της ημερίδας θα είναι πώς θα παρθούν μέτρα για την αποφυγή ατυχημάτων, με την απόφαση η οποία πάρθηκε να είναι στο άμεσο μέλλον να πραγματοποιηθεί η σχετική εκδήλωση για όλο τον κόσμο, με στόχο την σωστή οδική συμπεριφορά των μοτοσικλετιστών, με προσκεκλημένους επιχειρηματίες στο χώρο της μοτοσικλέτας και όλους τους αρμόδιους φορείς (τροχαία, πυροσβεστική κ.α.) για τη σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση.

Η αφορμή αυτή της ημερίδας, δόθηκε λόγω και της ανάληψης του αγώνα Νοτίου Ελλάδας από τη ΛΕΜΑΝ το Νοέμβριο (3/11), θέλοντας υποστηρικτές-χορηγούς για τις κατάλληλες σωστές εγκαταστάσεις και υποδομές για την ασφάλεια όλων όσων αγαπάνε τη μοτοσικλέτα και βέβαια και των οδηγών αγώνων.

Για τη ΛΕΜΑΝ όπως τόνισε ο κ. Σκύβαλος, αυτό είναι κάτι το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει με δική τους πρωτοβουλία, καθώς για την πολιτεία η μηχανοκίνητη παιδεία είναι αδιάφορη και κατά συνέπεια δεν υπάρχει η δυνατότητα στο να γίνουν σωστά όλες οι απαιτούμενες ενέργειες.