Την ήττα 2-1 γνώρισε ο ΟΦΙ σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε με τον Γιούχτα στις Αρχάνες.
Η  Ιεραπετριτικη ομάδα παρουσίασε μεταπτώσεις στην απόδοση της, βγάζοντας θετικά και αρνητικά διαστήματα. Σίγουρα τα τρεξίματα οι κινήσεις και το τακτικό σκέλος σε πολλά σημεία του αγώνα, ήταν η θετική όψη του νομίσματος, διότι ο ΟΦΙ είχε αντοχές και δυνάμεις μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Βισκαδούρου.
Η άλλη όψη του νομίσματος, η αρνητική, ήταν τα λάθη στην άμυνα που κόστισαν δύο «φτηνά» γκολ, διότι οι «ασπρόμαυροι» είναι γεγονός ότι ελάχιστες φορές απειλήθηκαν. Ουσιαστικά οι πιο σοβαρές φάσεις εντός περιοχής ήταν τα δύο γκολ, τα οποία ήταν «δώρα» της αμυντικής λειτουργίας, ενώ επιθετικά έβγαλε ενέργειες, συνεργασίες και αρκετές τελικές.
Ο Σκόνδρας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 32΄ άνοιξε το σκορ αλλά ένα τέρμα «νηπιακού» επιπέδου από τον Γιούχτα έφερε τις δύο ομάδες ισόπαλες στα αποδυτήρια. Από γέμισμα του Ραπτάκη πίσω από την σέντρα στο 41’, ο αέρας δίνει δύναμη στην μπάλα μπερδεύει κέντρο άμυνας και τερματοφύλακα του ΟΦΙ, η μπάλα περνάει από πάνω τους και καταλήγει στα δίχτυα 1-1.
Στο β΄ μέρος ο ΟΦΙ είχε την υπεροχή, την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά πλήρωσε ένα λάθος στο 50΄ όπου δόθηκε πέναλτι και εν συνεχεία το γκολ του Φραγκουλάκη.
Διαιτησία: Βισκαδούρος, Σφακιανάκης, Καούλας
ΓΙΟΥΧΤΑΣ (ΜΗΝΑΣ ΠΙΤΣΟΣ): Κόλλιας, Κασσωτάκης, Παπαδάκης(88΄ Μανιαδάκης), Τζανής, Ραπτάκης(62΄ Λογοθέτης), Σταθόγλου, Μπάριτς, Βελονάκης(62΄ Κατσαμάγκας), Φραγκουλάκης, Μαυρομάτης, Βαρούχας(85΄ Λαζίδης).
ΟΦΙ (ΓΙΑΝΝΗΣΜΑΓΓΟΣ): Τσάμης(68΄ Μπέγκο), Καραγιάννης(80΄ Ποδαράς), Χιντζίδης(46΄ Μπάμπης), Μάγκας(64΄ Ανυφαντάκης), Σέχου, Βογιατζής(46΄ Σμίλτος), Αναστασόπουλος, Σκόνδρας(46΄ Παπαδόπουλος), Χρυσοφάκης(73΄ Δερμιτζάκης), Αποστολόπουλος(46΄ Μέμος, 86΄ Πυθαρούλης), Κατσικοκέρης.