Τελικώς, το απρόοπτο που γράφαμε και η αλλαγή της τελευταίας στιγμής συνέβησαν και έτσι  μετατίθεται για αργότερα η κάθοδος του Αλέξη Τσίπρα σε Λασίθι και Ηράκλειο, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μεταβαίνει τελικώς για περιοδεία την προσεχή Τρίτη και Τετάρτη, 21-22 Οκτωβρίου, μόνο στους Νομούς Χανίων και Ρεθύμνου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΑΝΑΤΟΛΗΣ, δεν θα πραγματοποιηθεί ούτε η επίσκεψη και η ανοιχτή συγκέντρωση του στο Ηράκλειο, αλλά ούτε η επίσκεψη στο Νομό Λασιθίου, καθώς το πρόγραμμα ήταν πολύ πιεσμένο από άποψη χρόνου και αποφασίστηκε τελικώς η κάθοδος και η περιοδεία να γίνουν τμηματικά σε δύο φάσεις.

Έτσι, ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα βρεθεί σε πρώτη φάση σε Χανιά και Ρέθυμνο όπου και θα έχει ανοικτές συνελεύσεις και συζητήσεις με κατοίκους στο πλαίσιο της διεύρυνσης του κόμματος και της εγγραφής νέων μελών (από την πλατφόρμα isyriza).

Σε δεύτερη φάση και εν ευθέτω χρόνω θα πραγματοποιηθούν και οι επισκέψεις σε Ηράκλειο και Λασίθι, όπου σύμφωνα με όσα διαρρέονται ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί σε περισσότερες από μία πόλεις.

Ν.Σ.