Τρίτη στροφή στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας «Νίκος Πάγκαλος» το σαββατοκύριακο, με τρεις αναμετρήσεις το Σάββατο στις 15.00 ΑΕ Νεάπολης-Ίτανος, ΑΟ Κριτσάς-Αναγέννηση και ΑΕ Λακωνίων-ΑΕΛ Δίας και δύο την Κυριακή την ίδια ώρα ΑΟΣ Κουτσουτά-ΠΑΟ Κρούστα και ΑΣΙ-Νίκη, στο σημαντικότερο παιχνίδι, με τον ΑΟ Ελούντας να κάνει το ρεπό του.

ΑΕ Νεάπολης-Ίτανος
Στο παιχνίδι ανάμεσα στην ΑΕ Νεάπολης και τον Ίτανο, τόσο λόγω της δυναμικής και των στόχων των δύο ομάδων όσο και λόγω της έδρας, έχουμε ισχυρό φαβορί και δεν είναι άλλο από τους γηπεδούχους. Θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 15.00 στο στάδιο «Περικλής Μελιδονιώτης» και οι Νεαπολίτες δεν έχουν κανένα περιθώριο για βαθμολογικές απώλειες λόγω της ποινής του -3 την οποία κουβαλάνε από πέρυσι, αλλά και την ήττα τους την περασμένη αγωνιστική στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νίκη (1-0), σε μια αναμέτρηση από την οποία γνωρίζουν πως άξιζαν κάτι καλύτερο σύμφωνα με την προσπάθεια και την εμφάνισή τους.
Στάδιο «Περικλής Μελιδονιώτης», ΑΕ Νεάπολης-Ίτανος: Φραγκιαδάκης, Αδαμάκης-Σιγανός

ΑΟ Κριτσάς-Αναγέννηση
Αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους είναι αυτή στο γήπεδο της Κριτσάς το Σάββατο στις 15.00, εκεί που ο ΑΟ Κριτσάς θα φιλοξενήσει την Αναγέννηση. Οι «πορτοκαλί» συνηθίζουν στο γήπεδο τους να βάζουν προβλήματα στις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και θέλουν και πάλι να δείξουν το καλό αγωνιστικό πρόσωπο τους απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, για να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, προερχόμενοι και από την πρώτη τους νίκη επίσης στο γήπεδο τους την περασμένη αγωνιστική 1-0 επί της ΑΕ Λακωνίων. Η ομάδα της Ιεράπετρας μετά την εντός έδρας ήττα της 2-1 πριν μια εβδομάδα από τον ΑΟΣΚ, δεν έχει τίποτα άλλο στο μυαλό της από το τρίποντο με κάθε τρόπο ώστε να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή, θέλοντας να πιάσουν μια καλή απόδοση η οποία παράλληλα θα τους βοηθήσει για τη συνέχεια.
Γήπεδο Κριτσάς, ΑΟ Κριτσάς-Αναγέννηση: Ταμπουρατζής, Μ.Καφεσάκης-Ι.Καφεσάκης

ΑΕ Λακωνίων-ΑΕΛ Δίας
Από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της αγωνιστικής είναι αυτός στο γήπεδο των Λακωνίων το Σάββατο στις 15.00 και το ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν την παραμονή τους, την ΑΕ Λακωνίων με την ΑΕΛ Δίας. Αμφότερες βλέπουν το παιχνίδι αυτό ως μια μεγάλη ευκαιρία για την πρώτη τους νίκη και τους πρώτους τους βαθμούς στη δύσκολη προσπάθεια την οποία θα έχουν, ένα αποτέλεσμα το οποίο εκτός από τη βαθμολογική του σημασία τους δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση και ια ανεβάσει το ηθικό τους για τη δύσκολη συνέχεια.
Έπειτα από τις δύο πρώτες αγωνιστικές δεν έχουν καταφέρει να πάρουν θετικό αποτέλεσμα παρά τις καλές εμφανίσεις τους την περασμένη αγωνιστική, με τους Λακωνιώτες αυτό να είναι το πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο τους και τελευταίο την ήττα τους στην Κριτσά 1-0 από την τοπική ομάδα πριν μια εβδομάδα, ενώ η ομάδα του οροπεδίου από το εις βάρος της 3-0 εντός έδρας από τον ΑΟ Ελούντας.
Γήπεδο Λακωνίων, ΑΕ Λακωνίων-ΑΕΛ Δίας: Κ.Λιάγκος, Σκούτας-Κοκοτάκης