Ολοένα και ομορφότερη Χριστουγεννιάτικη εικόνα αποκτά ο Άγιος Νικόλαος. Μετά τα φωτιστικά που τοποθετήθηκαν στους δρόμους, σειρά παίρνει η φάτνη. Οι εργασίες για την κατασκευή της ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης. Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αντιδήμαρχος κ. Κώστας Καστελλιανάκης θα είναι έτοιμη το απόγευμα της Τρίτης και ολοκληρώνονται οι παρεμβάσεις στην περιοχή της λίμνης.

Εδώ και λίγες ημέρες στο χώρο της Λίμνης έχει στηθεί το δέκα μέτρων χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα φωταγωγηθεί στις 6 Δεκεμβρίου – ανήμερα του πολιούχου του Αγίου Νικολάου – σηματοδοτώντας ουσιαστικά την έναρξη των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων.

Η κεντρική εκδήλωση της φωταγώγησης θα γίνει από τις 5 έως τις 8 το απόγευμα και θα «συντροφεύεται» από διαφόρων λογής δρώμενα που θα στηθούν στην περιοχή: ξυλοπόδαροι, κλόουν, face – painting, η μπάντα των «Harmonic Pulse», τοπικές σχολές χορού, εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, χριστουγεννιάτικο τρενάκι συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, στον σχεδιασμό ενώ θα συμμετάσχουν με τα δικά τους δρώμενα και οι Πρόσκοποι.