Ένα σημαντικό τριήμερο στην προετοιμασία της ανδρικής ομάδας πόλο του ΝΟΑΝ ξεκινάει από σήμερα και ουσιαστικά το πιο ενδιαφέρον σημείο από το ξεκίνημα της σεζόν, καθώς θα την βρει να δίνει τέσσερα δυνατά φιλικά παιχνίδια στο κολυμβητήριο του Αγίου Νικολάου με αντίπαλο τον Φοίβο Συκεών Θεσσαλονίκης, τον οποίο θα φιλοξενήσει.
Πρόκειται για μια καλή ευκαιρία για τους Αγιονικολιώτες να βρεθούν και πάλι όλοι μαζί έπειτα από αρκετά μεγάλο διάστημα, ώστε να αρχίσουν να μπαίνουν σε συνθήκες αγώνων και σε κανονικούς ρυθμούς προετοιμασίας.
Το επόμενο διάστημα θα ανεβάσουν στροφές στις προπονήσεις, προκειμένου να εμφανιστούν πανέτοιμοι στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής το οποίο θα αρχίσει στις 26-28 Ιουνίου.
πέναντι τους θα βρουν έναν ιδιαίτερα αξιόλογο αντίπαλο, ομάδα της Β’ εθνικής.
Είναι και μια καλή ευκαιρία για τους φίλους του αθλήματος στον Άγιο Νικόλαο, να παρακολουθήσουν και πάλι αξιόλογα παιχνίδια σε επίπεδο Ανδρών, έστω και αν πρόκειται για τεστ προετοιμασίας.
Το πρώτο φιλικό θα ξεκινήσει σήμερα στις 20.30, ενώ για αύριο έχουν προγραμματιστεί δύο συναντήσεις στις 15.00 και τις 20.30 ξανά, ενώ το τελευταίο παιχνίδι θα δοθεί την Κυριακή το πρωί στις 10.00.