Σε δυο βδομάδες εκτιμά ο εργολάβος ότι θα ξεκινήσουν οι χωματουργικές εργασίες, που περιλαμβάνει η μελέτη για την κατασκευή του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίου Νικολάου. Είναι ένα έργο, τη μελέτη του οποίου εκπόνησε η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μελετών του Δήμου Μαρία Πρατσινάκη και χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους του Δήμου.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Νίκου Τραντά στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Δήμος Αγίου Νικολάου προχωρεί και τη λειτουργία παιδικού σταθμού στην Ελούντα. Ήδη βρέθηκε κατάλληλο κτίριο και σχεδιάζονται οι μικρής κλίμακας εσωτερικές διαμορφώσεις και προσαρμογές που πρέπει να γίνουν για να φιλοξενήσει περί τα 20 παιδιά.

“Είναι ένα σχετικά νεόδμητο κτίριο, με άνετη πρόσβαση και αποχώρηση οχημάτων. Προσπάθεια θα καταβληθεί να ανοίξει μέχρι το Πάσχα, αλλά σίγουρα θα λειτουργήσει τη νέα σχολική περίοδο από το Σεπτέμβριο”, δήλωσε ο δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός.

Το κτίριο βρίσκεται πλησίον του πρατηρίου βενζίνης (στη διασταύρωση προς ξενοδοχείο «Elounda Beach»), περίπου 1 χλμ πριν μπούμε στην Ελούντα.

 

 

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.