Εξαιτίας της δύσκολης κατάστασης της χώρας και των μέτρων πρόληψης και προστασίας από τον κορωναϊό, σχετικά μεγάλος αριθμός προσωπικού του Τμήματος Καθαριότητας Ανακύκλωσης έχει λάβει άδεια ειδικού σκοπού ή άλλου είδους άδεια για ευπαθείς ομάδες με αποτέλεσμα τη μείωση του ενεργού προσωπικού και τη δυσκολία καθαρισμού κυρίως των κοινόχρηστων χώρων.

Προκειμένου να διασφαλισθεί η δημόσια υγεία, παρακαλούμε τους δημότες να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στη διαχείριση των απορριμμάτων τους και να φροντίζουν να μην τα απορρίπτουν σε δρόμους και κοινόχρηστους χώρους.

Επίσης να μην αποθέτουν ογκώδη αντικείμενα κοντά στους κάδους, καθώς δεν θα λειτουργεί η αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων, αλλά να τα μεταφέρουν με ίδια μέσα στο ΧΥΤΑ Αγίου Νικολάου. Ωράριο λειτουργίας ΧΥΤΑ: 7.30-13.30 Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο.

Ας συνδράμουμε ΟΛΟΙ στο έργο της Υπηρεσίας Καθαριότητας και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε το Δήμο μας καθαρό παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Παράπονα, παρατηρήσεις και ενημέρωση για θέματα καθαριότητας στο τηλ. 2841023839

Τέλος ευχαριστούμε τους δημότες για την κατανόησή τους και το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας για τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει ώστε να διατηρηθεί ο Δήμος καθαρός.

 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ε.Δ.

Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΔΑΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.