Με εμφανή την ικανοποίησή του ο διεθνούς φήμης Αγιονικολιώτης καρτουνίστας Μιχάλης Διαλυνάς ενημέρωσε ότι το πρώτο (40+ σελίδων) τεύχος της νέας του δουλειάς που έχει τον τίτλο «Wynd: The Flight of the Prince» θα κυκλοφορήσει πολύ νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό. Στις 17 Ιουνίου αντί του Νοεμβρίου 2020. Η πληροφορία έτυχε διεθνούς σχολιασμού σε εξειδικευμένες ιστοσελίδες.

Το Wynd είναι μια τριλογία φαντασίας που έγραψε ο James Tynion IV και σχεδιάζει σε κόμικ ο Μιχάλης: «Wynd είναι η ιστορία ενός αγοριού που ζει σε έναν κόσμο μαγικό, που επιθυμεί διακαώς να είναι φυσιολογικό και να παραμείνει στην Pipetown για πάντα. Wynd είναι η ιστορία ενός πρίγκιπα, φυλακισμένου πίσω από ψηλά τείχη και αναζητά απελπισμένος την ελευθερία του. Είναι μια ιστορία για το φόβο που μπορούν να προκαλέσουν οι αλλαγές στη ζωή μας».

Σε συνέντευξή του στο www.syfy.com ο Μιχάλης ανέφερε ότι «πάντα είχα στο μυαλό μου μια πόλη σαν την Pipetown που θα μου επέτρεπε να ζωγραφίζω πολλά από τα αγαπημένα μου πράγματα. Χρησιμοποίησα σαν βάση μου τον Άγιο Νικόλαο της Κρήτης και άρχισα να κτίζω και να προσθέτω από εκεί όλες τις λεπτομέρειες… τα χρώματα, την τέχνη του δρόμου και τα άλλα στοιχεία της ιστορίας».