Η αρχή του προγραμματισμού για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο θέλουν στον ΑΟ Ελούντας «Κόρφος» να γίνει την Κυριακή και στη Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί από το Δ.Σ. για τις 11.00 στην αίθουσα του κοινοτικού καταστήματος Ελούντας. Εκεί περιμένουν, την παρουσία, την συμπαράσταση και τη στήριξη των φίλων της ομάδας και γενικότερα των Ελουντιανών, προκειμένου να τους βρουν «συμμάχους» στην προσπάθεια η οποία ξεκίνησε πέρυσι, με τη σωστή οργάνωση σε όλους τους τομείς για το σωματείο και κυρίως έμφαση να δίνεται στο κομμάτι της ακαδημίας.
Οι διοικούντες θέλουν και περιμένουν νέα άτομα να βρεθούν κοντά και να τους πλαισιώσουν προκειμένου το σωματείο να εξακολουθήσει να έχει σωστή λειτουργία και να αποτελεί μια οργανωμένη αθλητική διέξοδος για τα παιδιά της περιοχής, από τα οποία στοχεύουν τα επόμενα νέα χρόνια να στελεχώνεται σε μεγάλο βαθμό η μεγάλη ομάδα, κάτι που παραδοσιακά συνήθιζαν οι «κυανοκίτρινοι».
Ευελπιστούν ότι από αυτό το πρώτο κάλεσμα θα υπάρξει ανταπόκριση και δεν θα χρειαστεί να γίνει και νέα συνάντηση, καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν σύντομα στις κινήσεις σχεδιασμού, αρχικά με τον προπονητή Ιορδάνη Τσιρκίνη προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις αποφάσεις τους και αν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους και ανάλογα να προχωρήσουν στα υπόλοιπα ζητήματα.