Σε πολύ θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. αποτελούμενη από τους Δημήτρη Κοντό (πρόεδρος), Γιώργο Χαβάκη (Α΄ αντιπρόεδρος), Σούλα Βακουφτσή (Γ. Γραμματέας), Ζωή Κοΐδου (Β΄ Αντιπρόεδρος), Μαίρη Χελιουδάκη (Υπ. Δημοσίων σχέσεων) και Γιώργο Κουτσιμπογιώργο τρίτεκνο και υπεύθυνο κοινωνικού τομέα ασφάλισης του ΚΙΝ.ΑΛ. με την κ. Έφη Μπέκου τομεάρχη πρόνοιας και δημογραφικής πολιτικής.

Στην συνάντηση εκτιμήθηκε ως πολύ θετική η πρωτοβουλία του ΚΙΝ.ΑΛ. και της Προέδρου κ. Φ. Γεννηματά να ζητήσει την δημιουργία Διακομματικής επιτροπής της Βουλής για το Δημογραφικό που έχει βγάλει πόρισμα το οποίο επιβάλλεται να υλοποιηθεί.

Επίσης, μας υπενθύμισε την πρόταση νόμου (Δεκέμβριος 2018) που είχε καταθέσει το ΚΙΝ.ΑΛ. και μας ανέπτυξε τις θέσεις του ΚΙΝ.ΑΛ. για την δημογραφική πολιτική.

Επανέλαβε την σταθερή διάθεση στήριξης μέσα από τις διαδικασίες των κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων στα δίκαια τριτεκνικά αιτήματα.

Η αντιπροσωπεία της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε., αφού παρουσίασε τις θέσεις και τα προβλήματα που απασχολούν τους τρίτεκνους, ευχαρίστησε το ΚΙΝ.ΑΛ. για την ως τώρα στήριξη.

Επαναβεβαιώθηκε η αμοιβαία διάθεση συνεργασίας, ώστε οι Τρίτεκνοι να λάβουν απ’ το κράτος αυτά που πρέπει ώστε να συμβάλλουμε στην αναστροφή του Δημογραφικού κατήφορου.

Μας τόνισε πως στον αγώνα των Τριτέκνων, το ΚΙΝ.ΑΛ. και η πρόεδρος του θα είναι συνεπής σύμμαχος.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Λασιθίου

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΑΒΑΚΗΣ