Στη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος της εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων στην εθνική οδό Χανίων-Ρεθύμνου εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Αποκορώνου προχωρά η δημοτική Αρχή. Το πρόβλημα είναι μεγάλο κυρίως σε σημεία όπου υπάρχουν χώροι στάθμευσης, με την δημοτική Αρχή να ανακοινώνει σήμερα ότι το θέμα ερευνάται ώστε να επιβληθούν στους υπευθύνους τα προβλεπόμενα από τη νομοθεσία πρόστιμα.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του δήμου, την οποία υπογράφει ο δήμαρχος, Χαράλαμπος Κουκιανάκης, «σε παράνομες χωματερές μετατρέπονται δημόσιοι χώροι, κήποι και πάρκα». «Δεν μπορεί ο κάθε ανεύθυνος πολίτης να αποθέτει τα ογκώδη απορρίμματά του όπου βρει και μετά να καλείται ο δήμος με δική του δαπάνη να τα μαζέψει. Τέτοιες συμπεριφορές είναι αδικαιολόγητες», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, ο Δήμος Αποκορώνου καλεί τους δημότες να επιδείξουν την απαιτούμενη ευαισθησία και τον σεβασμό στο περιβάλλον για να αποφευχθούν στο μέλλον τέτοιες παρόμοιες δυσάρεστες εικόνες, οι οποίεςμ όπως επισημαίνει, δεν είναι προς τιμήν κανενός.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.