ΑρχικήVideoΣυγκλονιστική μαρτυρία του Νεαπολίτη οδηγού του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο (βίντεο)

Συγκλονιστική μαρτυρία του Νεαπολίτη οδηγού του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο τροχαίο (βίντεο)

Από

Ημερομηνία

Τέσσερα άτομα από το δήμο Αγίου Νικολάου είναι τα θύματα του τροχαίου που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου. Πρόκειται για ένα νεαρό άνδρα, τη σύζυγο του και τις δύο αδελφές της. Οι τέσσερις Νεαπολίτες νοσηλεύονται στο Βενιζέλειο με ελαφρά τραύματα και δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους.

Μιλώντας στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Γ.Κ. εξιστορεί τα γεγονότα, σημειώνοντας πως οδηγούσε το αυτοκίνητο ένα μπλε fiat punto με κατεύθυνση από το λιμάνι προς το παγκρήτιο στάδιο. Το συμβάν σημειώθηκε πριν από τα φανάρια που βρίσκονται στο εμπορικό κέντρο Τάλως.

Οι επιβάτες του οχήματος δεν πρόλαβαν να καταλάβουν τι τους συνέβη και πως βρέθηκε να πέφτε ένα άλλο αυτοκίνητο στο δικό τους. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες με τους οποίους μίλησε ο οδηγός του οχήματος δύο αυτοκίνητα έκαναν «κόντρες» στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο βίντεο, ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου εξιστορεί τα γεγονότα όπως τα έζησε:

«Πηγαίναμε με 40 χιλιόμετρα. Μάλιστα διερχόμενο μηχανάκι που ήταν πίσω μας γλίτωσε από τύχη. Στάθηκε και μας βοήθησε μέχρι τέλους. Οι άλλοι οδηγοί τράπηκαν σε φυγή εκτός την κοπέλα του οδηγού του αυτοκινήτου που μας βοήθησε», αναφέρει ο Γ.Κ.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

1 ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Πρόσφατα άρθρα