ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΑυξημένος όγκος περιστατικών στο ΕΚΑΒ στην περιοχή της Σητείας

Αυξημένος όγκος περιστατικών στο ΕΚΑΒ στην περιοχή της Σητείας

Από

Ημερομηνία

Ο Υπεύθυνος του Τομέα ΕΚΑΒ Σητείας κ. Ηλίας Ξυπόλιτος, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της Μαρίζας Ψαράκη στην ΑΝΑΤΟΛΗ επεσήμανε ότι «παρά την αύξηση των κρουσμάτων γενικά στην Κρήτη, ο Νομός Λασιθίου και η Σητεία παραμένουν ασφαλείς από θέματα κορονοϊού. Έχουμε μία θετική εικόνα που ελπίζουμε να συνεχιστεί».

«Από πλευράς ΕΚΑΒ», συνέχισε, «υπάρχει ένας αυξημένος όγκος περιστατικών αυτήν την περίοδο λόγω και της αυξημένης κίνησης στην διάρκεια του Αυγούστου και μέχρι τώρα στην περιοχή».

«Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ», όπως ανέφερε σε σχετική ερώτηση που τέθηκε στην πορεία, «εξακολουθούν να απέχουν από τις δευτερογενείς διακομιδές έως τις 15 Σεπτεμβρίου σε μία προσπάθεια πίεσης προς τους υπευθύνους του υπουργείου και διεκδίκησης των αυτονόητων, δηλαδή της ενίσχυσης με προσωπικό του ΕΚΑΒ, προκειμένου να μπορεί να επιτελεί στο ακέραιο το έργο του. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το επικουρικό προσωπικό με την προκήρυξη του Ιουνίου ακόμη δεν έχει αναλάβει καθήκοντα, ενώ διανύουμε τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου».

 

Πρόσφατα άρθρα