Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ),Μιχαήλ Περάκης ανακοινώνει την πρόσληψη, δύο  ατόμων Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικής διάρκειας έως οκτώ μηνών με ωριαία αποζημίωση, για την υλοποίηση των Προγραμμάτων «Άθλησης για Όλους» περιόδου 2020-2021.

Η υπηρεσία στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα είναι τα γραφεία του ΔΟΚΑΣ  στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (ΔΟΚΑΣ),  Μελίνας Μερκούρη 11 Σητεία, Τ.Κ. 72300 ,  υπόψη κας Ρασούλη  Αικατερίνης  (τηλ. Επικοινωνίας  2843023775)

Οι ημέρες κατάθεσης των αιτήσεων είναι Δευτέρα – Παρασκευή  και ώρες 9:00-14:00.

Η προθεσμία μέσα στην οποία θα υποβληθούν οι αιτήσεις θα είναι από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης στις εφημερίδες και για δέκα (10) εργάσιμες ημέρες .

Τα κριτήρια επιλογής, ο καθορισμός της σειράς κατάταξης των υποψηφίων και η υποβολή ενστάσεων θα γίνουν σύμφωνα με τα όσα ορίζονται στην υπ’ αριθμ. ΥΠΠΟΑ/ΓΔΟΑ/ΔΑΟΠΑΑΕΥΔΣ/169097/2670/170  (ΦΕΚ 461/14-02-2020 τ.β΄)  απόφαση Υφυπουργού Πολιτισμού  και Αθλητισμού. Οι πίνακες κατάταξης θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Σητείας και στον πίνακα των ανακοινώσεων των γραφείων  του ΔΟΚΑΣ και θα συνταχθεί και πρακτικό ανάρτησης των πινάκων κατάταξης. Υποβολή ένστασης από τους ενδιαφερομένους στον φορέα, μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10 εργασίμων) ημερών από την επομένη της ανάρτησης των πινάκων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.