Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΑθλητισμόςΜεγάλη διαφορά δυναμικότητας στους παίδες

Μεγάλη διαφορά δυναμικότητας στους παίδες

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Βαριά ήττα γνώρισε το Λασίθι στο Ατσαλένιο για την 3η αγωνιστική των Μικτών ομάδων στην κατηγορία Παίδων με το 7-1 να απεικονίζει την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας που είχε από το Ηράκλειο. Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο διαπίστωσαν την αδιαμφισβήτητη ανωτερότητα των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν και στα 80 λεπτά της αναμέτρησης καλύτεροι, έπαιξαν με πάθος και περιόρισαν το Λασίθι σε παθητικό ρόλο που έχει ελαφρυντικό για την αρνητική εικόνα του το γεγονός ότι παρατάχθηκε με επτά παιδιά γεννημένα το 2003 (συμμετέχουν και του 2002) και στη συνέχεια χρησιμοποίησε άλλα πέντε ως αλλαγή με την ίδια ηλικία, ενώ το Ηράκλειο είχε μόλις ένα με την ηλικία αυτή. Η διαφορά αυτή του ενός έτους ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής στο παιχνίδι και συντέλεσε τα μέγιστα στο να διαμορφωθεί το τελικό αποτέλεσμα.
Το Ηράκλειο είχε την καθολική υπεροχή από το ξεκίνημα και με έντονη πίεση κατάφερε να προηγηθεί 3-0 στο πρώτο εικοσάλεπτο εκμεταλλευόμενο και την νωθρότητα του Λασιθίου. Το σκορ άνοιξε ο Μαμουλάκης με κοντινό πλασέ, το 13΄ από κόρνερ του Κουτεντάκη ο Χατζηδάκης με κεφαλιά έκανε το 2-0 για να έρθει το 3-0 στο 16΄ κοντινό πλασέ από τον Λίλο. Τρία λεπτά μετά, 19΄, ο Κουτεντάκης είχε δοκάρι για το Ηράκλειο.
Ακολούθως το Λασίθι έδειξε σημάδια ανάκαμψης, έγινε πιο ανταγωνιστικό και προσπάθησε να κυκλοφορήσει την μπάλα και να βρει χώρους να απειλήσει. Μετά από κάποιες ημιτελείς προσπάθειες ήρθε το γκολ στο 35΄ όταν από κόρνερ του Κασσωτάκη, η μπάλα πέρασε από τρεις συμπαίκτες του και κατέληξε στον Κλώντζα, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μειώνοντας σε 3-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο αφού το Λασίθι αποδυναμώθηκε λόγω τραυματισμού από δύο βασικά του στελέχη που κρατούσαν όσο ήταν δυνατό μια ισορροπία στο κέντρο. Μετά από δεκαπέντε λεπτά χωρίς καμία φάση με το Ηράκλειο να έχει την εδαφική υπεροχή ήρθε το 4-1 στο 55΄ με ένα δυνατό μακρινό σουτ του Μπέρκη, στο 68΄ με πλασέ ο Μαυρογιαννάκης έκανε το 5-1, στο 70΄ ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 6-1 με τέρμα του Μαμουλάκη από κοντινή απόσταση και το τελικό 7-1 διαμόρφωσε ο Τσεσμελής με δυνατό σουτ στο 72΄.
Ηράκλειο (Γιάννης Μπασκάκης): Καρνής, Σαβουϊδάκης, Χατζηδάκης, Βλασάι (41΄ Ανδρεαδάκης), Μανιουδάκης (70΄ Γκίκα), Φαϊτάκης (66΄ Ροδίτης), Τσεσμελής, Μπέρκης, Λίλος (62΄ Μαυρογιαννάκης), Κουτεντάκης (62΄ Κριτσωτάκης), Μαμουλάκης.
Λασίθι (Ιορδάνης Τσιρκίνης): Κουναλάκης (68΄ Πυργιωτάκης), Μιχάλης Κοκκίνης, Σταματάκης (15΄ Θοδωρής Κοκκίνης), Κλώντζας, Ψαλιδάκης, Παντερμαράκης (60΄ λ.τ. Φαϊτάκης), Κατρίνης, Τρόκα (60΄ λ.τ. Κυπραίος), Ανδριανάκης, Κασσωτάκης (60΄ Χαμουρατίδης), Σαούλης.
Η βαθμολογία των Παίδων
1. Χανιά 9 3-0-0 (6-1)
2. Ηράκλειο 6 2-0-1 (13-3)
3. Ρέθυμνο 0 0-0-3 (4-10)
4. Λασίθι 0 0-0-3 (3-12)

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα