Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΒραδιά αγάπης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

Βραδιά αγάπης για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Θέλοντας να στείλει το μήνυμα της αλληλοβοήθειας και της συλλογικής προσπάθειας ενάντια στην κρίση και στον κοινωνικό αποκλεισμό, η Επιτροπή Διαχείρισης του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ιεράπετρας διοργανώνει μια ξεχωριστή βραδιά Αγάπης και Αλληλεγγύης την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 8:30 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του παραλιακού συγκροτήματος (ΕΠΑΛ).

Με την εθελοντική συμμετοχή καταξιωμένων καλλιτεχνών και συγκεκριμένα των Γιώργου Κοπανάκη (Λύρα), Γιώργου Λαμπράκη (Λαούτο), Μανώλη Καραβιράκη (Λαούτο), Γιώργου Τόκα (Μπουζούκι-Τουμπερλέκι , Λάκη Περδικάκη (Αρμόνιο), Κατερίνα Κουμάκη -Περδικάκη (Τραγούδι), Μανώλη Καραβελάκη (Ακορντεόν), Αντώνη Χρυσού (Τραγούδι), Μιχάλη Πετσαγκουράκη (Κιθάρα-Μπουζούκι), Σπύρου Τσικαλουδάκη (Μπουζούκι) θα ακολουθήσει ένα πλούσιο κρητικό, λαϊκό και ρεμπέτικο πρόγραμμα με απώτερο σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ιεράπετρας.
Συμμετέχοντας στη συλλογική αυτή προσπάθεια, όπως δήλωσε και η Συντονίστρια του Κοινωνικού Παντοπωλείου, κα. Κική Χασάπη – Φρονιμάκη, όσοι επιθυμούν μπορούν να στηρίξουν και να ενισχύσουν με μια κίνηση το έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προσφέροντας κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τρόφιμα με ιδιαίτερη βαρύτητα σε κατηγορίες όπως όσπρια, ζυμαρικά, ρύζι, γάλα εβαπορέ και αλεύρι.

Όλες μαζί οι μικρές προσφορές, μπορούν να σημάνουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα!
Γραφείο Τύπου
Δήμου Ιεράπετρας

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα