Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΣυνεχίζει τις δράσεις του ο «Ιστός»

Συνεχίζει τις δράσεις του ο «Ιστός»

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Συνάντηση με τον σύλλογο ΙΣΤΟΣ είχε χθες ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσης Καλαντζάκης.
Ο ΙΣΤΟΣ με νέο Δ.Σ. το οποίο προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές επιδιώκει να συνεχίσει την δράση του θέτοντας ακόμη περισσότερους στόχους με επίκεντρο την κοινωνική αλληλεγγύη και την προσφορά προς τον συνάνθρωπο. Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο τους και ανέφερε ότι θα είναι σε συνεργασία και στη διάθεσή τους για ζητήματα που προκύπτουν και ο δήμος μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπισή τους.
Η πρόεδρος κ. Φανή Γιαννάκη – Πολίτη ανέφερε ότι «ο σύλλογος έχει ως σύνθημά του την κοινωνική οικονομία και την αλληλεγγύη και φιλοδοξούμε να επικεντρωθούμε σε αυτόν κυρίως τον τομέα λόγω των καταστάσεων που βιώνει η κοινωνία μας και κατά συνέπεια και συμπολίτες μας. Θέλουμε να βρεθούμε ακόμη πιο κοντά στον συνάνθρωπο με διάφορους τρόπους, να τον ενθαρρύνουμε, τόσο σε θέματα που έχουν να κάνουν με την διαβίωση αλλά και άλλα θέματα κοινωνικού χαρακτήρα, πολιτισμού κλπ. Το Δ.Σ. είναι πρόσφατο αλλά ο σύλλογος έχει μια ζωή τριών χρόνων με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια των χρόνων αυτών. Δημιουργήθηκε για να στηρίξει και το Καερέτι, την μορφή αυτή της εναλλακτικής οικονομίας με το ψηφιακό νόμισμα, όπου γινόταν οι ανάγκες καλύπτονταν με ανταλλαγές».
Το νέο Δ.Σ. αποτελείται από τους Φανή Γιαννάκη – Πολίτη, πρόεδρος, Καλή Χριστοδουλοπούλου αντιπρόεδρος, Δημήτρης Γιαννίδης, γραμματέας, Κώστας Παπαδόπουλος ταμίας, Μανώλης Δερμιτζάκης, Μαζωνάκης Χρήστος, Μάριος Κωσταντινίδης μέλη.
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ – ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα