Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕνημερωτική σύσκεψη στον Άγιο Νικόλαο για θέματα Παιδείας

Ενημερωτική σύσκεψη στον Άγιο Νικόλαο για θέματα Παιδείας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα ενημερωτική σύσκεψη για θέματα παιδείας στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου Πελαγία Πετράκη, του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Παιδείας, Δια Βίου μάθησης και Απασχόλησης Παναγιώτη Σημανδηράκη και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Μανώλη Κλώντζα.
Στην σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Αντιδήμαρχος για θέματα Παιδείας Αγίου Νικολάου Κ. Κοκκίνης, ο Διευθυντής Β’ Βάθμιας εκπαίδευσης Π.Ε. Λασιθίου κ. Σταμέλος, εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Α’ Βάθμιας εκπαίδευσης Π.Ε.Λ, Σχολικοί Σύμβουλοι Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, εκπρόσωποι των Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων, ο προϊστάμενος του Ειδικού Σχολείου Αγίου Νικολάου κ. Γκούμας και ο προϊστάμενος του ΚΕΔΔΥ κ. Νοβάκος.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την Π.Ε. Λασιθίου, ενώ υπήρξε αναλυτική ενημέρωση από τον εντεταλμένο θεματικό Αντιπεριφερειάρχη για τους σχεδιασμούς και τις δράσεις της Περιφέρειας Κρήτης σχετικά με τα θέματα της Παιδείας και των προγραμμάτων της Δια Βίου μάθησης και Απασχόλησης.
Επίσης συζητήθηκε και η πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Μανώλη Κλώντζα, για την διοργάνωση σχολικών δράσεων με αντικείμενο την προώθηση της Κρητικής διατροφής στα εκπαιδευτικά ιδρύματα του νησιού.
Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Π. Σημανδηράκης θα προγραμματίσει ανάλογες ενημερωτικές συσκέψεις τόσο στην πόλη της Σητείας όσο και της Ιεράπετρας, προκειμένου να συζητηθούν αναλυτικά τα θέματα της εκπαίδευσης με τους φορείς των συγκεκριμένων περιοχών.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα