Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΑνέλαβε ο νέος Καρδιολόγος στο νοσοκομείο Σητείας

Ανέλαβε ο νέος Καρδιολόγος στο νοσοκομείο Σητείας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ορκίστηκε επικουρικός καρδιολόγος και πλέον αναλαμβάνει καθήκοντα στο Νοσοκομείο της Σητείας ο κ. Μανόλης Σαριδάκης.

Τον κ. Σαριδάκη όρκισε ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Σητείας κ. Γιώργος Κεφαλογιάννης. Αναφέρθηκε με θερμά λόγια στον καρδιολόγο και στάθηκε στη σημασία κάλυψης της συγκεκριμένης ειδικότητας στο Νοσοκομείο.

«Ο κ. Σαριδάκης έχει σύμβαση τριετή, σύμφωνα με τον νέο νόμο, κάτι που σημαίνει ότι για τρία χρόνια θα έχουμε καρδιολόγο στο Νοσοκομείο. Είναι Λασιθιώτης, κατάγεται από τη Νεάπολη, έχει εργαστεί εδώ σαν αγροτικός, έχει μεγάλη όρεξη να προσφέρει και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μία πολύ καλή συνεργασία. Η ειδικότητα του καρδιολόγου είναι πολύ βασική και θα μπορέσει να βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη του Νοσοκομείου», σημείωσε. Μάλιστα έκανε γνωστό ότι επιθυμία του κ. Σαριδάκη ήταν να αναλάβει καθήκοντα στο Νοσοκομείο Σητείας εδώ και περίπου ένα οκτάμηνο, όμως δεν κατέστη εφικτό λόγω γραφειοκρατικού θέματος.

Ο κ. Σαριδάκης τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια στην διαχείριση των περιστατικών του Νοσοκομείου με την βοήθεια και των συναδέλφων του ιατρών. Εκείνα των οποίων η διαχείριση δε θα είναι δυνατή θα μεταφέρονται στον Άγιο Νικόλαο ή στο Ηράκλειο.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα