Τα συγχαρητήρια του στον νεοεκλεγέντα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης Οδυσσέα Ζώρα έστειλε με επιστολή του σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης. Ο Περιφερειάρχης στην συγχαρητήρια επιστολή του αναφέρει στον Πρύτανη ότι θα έχει την στήριξη της Περιφέρειας στο έργο του για την περαιτέρω αναβάθμιση του Πανεπιστημίου προς όφελος των φοιτητών του Ακαδημαϊκού προσωπικού, των εργαζομένων αλλά και της κοινωνίας ευρύτερα. Συγκεκριμένα στην επιστολή του ο Περιφερειάρχης στον νέο Πρύτανη αναφέρει:
«Αγαπητέ κ. Ζώρα,
Σας εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την εκλογή σας, στη θέση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Είμαι βέβαιος ότι η άριστη και διεθνώς αναγνωρισμένη επιστημονική σας κατάρτιση, η επιτυχημένη μέχρι σήμερα πορεία σας, σε θέσεις ευθύνης στο Πανεπιστήμιο και την Ιατρική Σχολή, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα, για μια θετική, παραγωγική θητεία στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Μαζί με τους άξιους συνεργάτες σας, τους οποίους έχετε επιλέξει για τις θέσεις των Αντιπρυτάνεων, θα συνεχίσετε να διασφαλίζετε το κύρος και τη φήμη του κορυφαίου Ακαδημαϊκού Ιδρύματος της Κρήτης, η πορεία του οποίου μας γεμίζει περηφάνια και ευθύνες για την ουσιαστική στήριξη του ερευνητικού και εκπαιδευτικού έργου, που παράγεται στο σύνολο των Τμημάτων του.
Ως Περιφέρεια Κρήτης, να είστε σίγουρος, ότι θα στηρίξουμε με κάθε τρόπο το Πανεπιστήμιο τα επόμενα χρόνια, προκειμένου από κοινού να συνεισφέρουμε στην περαιτέρω αναβάθμιση του, προς όφελος των φοιτητών του, των εργαζομένων σε αυτό, του Ακαδημαϊκού Προσωπικού του και εν τέλει προς όφελος ολόκληρης της κοινωνίας της Κρήτης.