Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζ”Μένουμε Χανιά”

”Μένουμε Χανιά”

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Λιγοστοί Χανιώτες προγραμματίζουν κάποιο ταξίδι λόγω οικονομικής δυσχέρειας

Εντός Χανίων και οικογενειακά πρόκειται να περάσει ένα μεγάλο ποσοστό Χανιωτών, αυτές τις γιορτές, όπως ανέφεραν, απαντώντας σε γκάλοπ των “Χ.Ν.” στο κέντρο της πόλης. Ελάχιστοι είναι οι πολίτες που έχουν προγραμματίσει να ταξιδέψουν, εντός ή εκτός Ελλάδας, λόγω της οικονομικής δυσχέρειας. Πάντως οι Χανιώτες δεν χάνουν το κέφι τους, τονίζοντας ότι το κυριότερο αγαθό είναι η Υγεία και οι γιορτές κοντά στους δικούς τους ανθρώπους.

1«Μένω… Χανιά»

«Θα παραμείνω στα Χανιά. Από τη μια είναι οι ανάγκες οι επαγγελματικές και του καταστήματος που διατηρώ και πρέπει να λειτουργεί και τις γιορτινές ώρες αλλά είναι και οι οικονομικοί λόγοι που δεν επιτρέπουν τα τελευταία χρόνια πολλά τέτοια έξοδα» αναφέρει ο Κώστας. Ο ίδιος συμπληρώνει πως πολύ λίγοι από τους γνωστούς ή φίλους του θα επιχειρήσουν κάποια έξοδο εκτός Χανίων για παρεμφερείς λόγους.

3«Στο σπίτι, οικογενειακά»

«Εγώ θα περάσω οικογενειακά, στο σπίτι με την οικογένεια, τους φίλους, όπως κάθε χρόνο» ανέφερε η Ζαμπελία που έκανε βόλτες με την παρέα της στο κέντρο της πόλης. «Κι εγώ θα περάσω τις γιορτές στο σπίτι, όπως πάντα. Άλλωστε ποτέ δεν λείπω εκτός, αυτές τις ημέρες. Εύχομαι Υγεία σε όλον τον κόσμο» σημείωσε η Γιωργία.

2«Οταν οι άλλοι γιορτάζουν εμείς θα δουλεύουμε»

«Εμείς στις γιορτές θα δουλεύουμε. Εγώ προσωπικά είμαι σερβιτόρος και έτσι θα εξυπηρετώ όσους διασκεδάζουν. Εύχομαι στους υπόλοιπους που θα γιορτάζουν καλές γιορτές με Υγεία» μας είπε ο Μιχάλης που συναντήσαμε με την παρέα του έξω από τη Δημοτική αγορά.

4Γιορτές στη Γερμανία

«Αυτές τις γιορτές έχω κανονίσει να ταξιδέψω με την ξαδέρφη μου στη Γερμανία. Εκεί μας περιμένει ο θείος μου. Θα κάνουμε βόλτα και θα περάσουμε καλά. Τώρα που είναι Χριστούγεννα είναι ευκαιρία -εάν μπορείς- να πας σε μια ξένη χώρα, αντί σε προορισμό του εσωτερικού» μας είπε η Αφροδίτη που συναντήσαμε με τη φίλη της Αθηνά, στην Πλατεία της Δημοτικής Αγοράς.

5Με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους

«Οικογενειακά θα περάσω τις γιορτές και με την κολλητή μου. Θα δειπνήσουμε όλοι μαζί με την οικογένεια και μετά θα βγούμε να διασκεδάσουμε με την παρέα. Φέτος τα οικονομικά δεν ευνοούν για ταξίδια» ανέφερε η Εύα που είναι φοιτήτρια και θα περάσει τις γιορτές στα Χανιά και τη συναντήσαμε με τη φίλη της, Ευστρατία, στο κέντρο της πόλης.

 

ΓΕΝΙΚΗΕκδρομές εντός Κρήτης

Από το “Ελυρος Travel”, αυτό που μας επεσήμαναν ήταν ότι φέτος υπήρχε αρκετό ενδιαφέρον για εκδρομές και ταξίδια ως επί το πλείστον για την ελληνική επικράτεια, παρόλο που ο αριθμός εκείνων που “έκλεισαν” κάποιο πακέτο εκδρομών δεν ήταν ανάλογος με αυτούς που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Από την άλλη, αρκετοί Χανιώτες επέλεξαν κάποια εκδρομή “εντός των τειχών”. Σύμφωνα με το “Αναστασάκης Travel” το πρόγραμμα εκδρομών και επισκέψεων για την Κρήτη που οργάνωσε είχε πολύ μεγάλη επιτυχία και αυξημένη συμμετοχή.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα