Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος Νικόλαος«Ο Εγωιστής Γίγαντας» στη Λέσχη Κινηματογράφου

«Ο Εγωιστής Γίγαντας» στη Λέσχη Κινηματογράφου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Η Λέσχη Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου προβάλει την Κυριακή 3 Ιανουαρίου, στο κινηματοθέατρο «REX» στις 21:30 την βραβευμένη στις Κάνες και σε άλλα διεθνή φεστιβάλ, κοινωνική ταινία «Ο Εγωιστής Γίγαντας – The Selfish Giant», Βρετανικής παραγωγής 2013 και διάρκειας 91΄. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η πρωτοεμφανιζόμενη ταλαντούχα σκηνοθέτης Κλίο Μπάρναρντ και πρωταγωνιστούν: Κόνερ Τσάπμαν, Σον Τόμας, Σον Γκίλντερ.
Υπόθεση: Σε μια πόλη του Βορρά της Αγγλίας, ο 13χρονος Άρμπορ αποβάλλεται από το σχολείο και αρχίζει να περιφέρεται στη γειτονιά μαζί με τον φίλο του, μαζεύοντας παλιοσίδερα και κλέβοντας καλώδια. Η γνωριμία τους με τον ρακοσυλλέκτη της περιοχής και η συμμετοχή τους σε αυτοσχέδιες ιπποδρομίες θα δοκιμάσουν τη φιλία των αγοριών…
Σκληρό, κοινωνικά ευαίσθητο δράμα, με πικρό χιούμορ και σκληρή ειλικρίνεια, αφηγείται μια οδυνηρή ιστορία ενηλικίωσης, με φόντο τη χρεοκοπημένη (σε κάθε επίπεδο: εργασιακό, σχολικό, οικογενειακό) μεταβιομηχανική βορειοευρωπαϊκή κοινωνία.
Πολυβραβευμένη ταινία, από τις σπουδαιότερες βρετανικές ταινίες των τελευταίων χρόνων, για την πρεμιέρα του κινηματογραφικού 2016, στην μεγάλη οθόνη του REX!
Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία, trailer, φωτογραφίες, πρόγραμμα προβολών 2016 κ.α στην ιστοσελίδα μας: www.kileagn.com

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα