Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΤο 2015 ήταν μία αρκετά καλή χρονιά για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο...

Το 2015 ήταν μία αρκετά καλή χρονιά για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σητείας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Υπό την προεδρία του προέδρου του κ. Θοδωρή Πετρουλάκη πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η τελευταία για το τρέχον έτος συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σητείας.
Κάνοντας τον απολογισμό του 2015 ο κ. Πετρουλάκης υπογράμμισε ότι ήταν μια αρκετά καλή χρονιά για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σητείας. Έγιναν σημαντικά πράγματα στην περιοχή αρμοδιότητας του, όπως το έργο στο άλσος Χλουβεράκη, το θεματικό πάρκο, που υλοποιείται και σύντομα ολοκληρώνεται. Επίσης έγινε η προμήθεια του τρέιλερ από την Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, το οποίο θα διευκολύνει τους χρήστες του λιμανιού, τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς σε ότι αφορά την μετακίνηση των σκαφών για την συντήρηση τους. Ακόμη πραγματοποιήθηκε η δημοπράτηση της νέας ράμπας, που επίσης θα εξυπηρετεί τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες αλιείς.
Παράλληλα υπογράφηκε η σύμβαση για την ανάθεση του master plan του χωροταξικού του λιμανιού της Σητείας, που είναι ένα πολύ σημαντικό. Εκτιμούμε ότι σε περίπου ένα χρόνο θα έχουμε παραλάβει την μελέτη.
ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα