Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΑν η προκαταρκτική εξέταση αποδείξει κάτι παράτυπο σαφώς θα γίνει η ΕΔΕ...

Αν η προκαταρκτική εξέταση αποδείξει κάτι παράτυπο σαφώς θα γίνει η ΕΔΕ για το θάνατο της 4χρονης Μελίνας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Πρώτη εξαδέλφη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη δηλώνει η αναισθησιολόγος του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ) που είχε αναλάβει την τετράχρονη Μελίνα από την Νεάπολη η οποία απεβίωσε σε επέμβαση ρουτίνας για την αφαίρεση αδενοειδών εκβλαστήσεων («κρεατάκια»). «Κάναμε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να σώσουμε το παιδί. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Επιστρέφω σπίτι μου, κοιτάζω την κόρη μου και κλαίω γιατί θυμάμαι τη Μελίνα» προσθέτει.
«Δεν έλαβα υπόψιν μου το βαθμό συγγένειας και δεν με ενδιαφέρει… Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα… Έπρεπε να γίνουν αυτά που έπρεπε να γίνουν σύμφωνα με το νόμο. Αν η προκαταρκτική εξέταση αποδείξει κάτι παράτυπο ή παράνομο σαφώς θα γίνει η ΕΔΕ» σχολίασε στον ΣΚΑΪ ο εκτελών χρέη διοικητή του νοσοκομείου καθηγητής Χειρουργικής Γιώργος Χαλκιαδάκης. Όπως ανέφερε, της ΕΔΕ προηγείται προκαταρκτική εξέταση βάσει της γνωμοδότησης των νομικών συμβούλων.
«Είναι εξαίρετη συνάδελφος που δεν έχει κανένα λόγο να μη δουλεύει» ανέφερε δε ο κ. Χαλκιαδάκης.
Σημειώνεται ότι ο Παύλος Πολάκης είχε δηλώσει ότι «είναι πολύ λυπηρό και τραγικό το γεγονός. Να είστε σίγουροι ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει κάνει όλα αυτά που έπρεπε να κάνει, χωρίς να βγαίνει και να διατυμπανίζει τι κάνει, προκειμένου να ερευνηθεί εξονυχιστικά το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες εκεί που υπάρχουν, αν υπάρχουν». Ωστόσο, δεν είχε κάνει καμία αναφορά στο θέμα της συγγένειάς του με την αναισθησιολόγο.
Πηγή: ΣΚΑΪ

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα