Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΣητείαΡεπορτάζΕπιδεινώνεται η κατάσταση του παραλιακού δρόμου Σητείας

Επιδεινώνεται η κατάσταση του παραλιακού δρόμου Σητείας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ολοένα και επιδεινώνεται η κατάσταση στον παραλιακό δρόμο της Σητείας, που είναι παράλληλα τμήμα της επαρχιακής οδού Σητείας – Παλαικάστρου. Μέρος του δρόμου προς την παραλία το οποίο αιωρούνταν τις προηγούμενες ημέρες κοντά στον Πετρά, πλέον έχει καταρρεύσει, αφού προφανώς η θαλασσοταραχή των τελευταίων ημερών έχει επιδεινώσει την κατάσταση.
Η τοπική κοινωνία είναι εντόνως προβληματισμένη, ενώ κάποιοι δεν κρύβουν την αγανάκτηση για το γεγονός ότι ενώ το πρόβλημα είναι χρόνιο και γνωστό προς κάθε αρμόδιο, έχει περιέλθει πλέον σε μία κατάσταση στην καρδιά του χειμώνα που είναι δύσκολα αντιμετωπίσιμη άμεσα, όπως όλα δείχνουν.
Ζητούμενο είναι φυσικά η αποφυγή ενός ατυχήματος, η πλήρης κατάρρευση του τμήματος του δρόμου, διότι η κυκλοφορία και η σύνδεση της Σητείας με τις περιοχές του άξονα μέσω των ΚΤΕΛ ούτως ή άλλως από χθες είναι προβληματική.

Κανονικά πάντως διεξάγονται από σήμερα τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ από Σητεία προς την περιοχή του Παλαικάστρου μετά την αυτοψία εμπειρογνωμόνων της Περιφέρειας.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα