Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΆλλα νέαΕλλάδαΠλακιωτάκης: «Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος εκφραστής του λαϊκισμού»

Πλακιωτάκης: «Ο Τσίπρας είναι ο τελευταίος εκφραστής του λαϊκισμού»

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Κατά μέτωπο επίθεση κατά του Πρωθυπουργού, εξαπέλυσε ο Γιάννης Πλακιωτάκης, μιλώνστας στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το ασφαλιστικό.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Ταε Κβον Ντο έκανε λόγο για «θέατρο σκιών του ΣΥΡΙΖΑ» και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «συνεχίζει να μην αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και παραμένει αδιόρθωτος και πιστός στα επικοινωνιακά του τεχνάσματα».

Εγκάλεσε τον Πρωθυπουργό πως ζητά συναίνεση για το Ασφαλιστικό, την ίδια στιγμή που εξυβρίζει τη ΝΔ και την καθιστά υπεύθυνη «για τα αδιέξοδα της πολιτικής του».

«Μας κατηγορεί ότι ανήκουμε στις δυνάμεις του χθες, ενώ είναι ο κύριος εκφραστής του χθες. Ο τελευταίος εκφραστής του λαϊκισμού στην Ελλάδα, έχει το θράσος να μιλά ακόμη», συνέχισε ο κ. Πλακιωτάκης αναφέροντας για τον πρωθυπουργό ότι διαστρεβλώνει τη πραγματικότητα και κάνει το άσπρο -μαύρο.

«Ο άνθρωπος που ένα χρόνο τώρα με την ανευθυνότητα, τη ανικανότητα, τους πειραματισμούς και τη κρυφή ατζέντα του, οδήγησε την Ελλάδα και τους Έλληνες στον όλεθρο, τολμά να κομπάζει για τα επιτεύγματά του. Λυπούμαστε, αλλά δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε μέρος του προβλήματος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Θα πρέπει να κατανοήσουν ότι ο λαϊκισμός κοστίζει ακριβά και ότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Αν δεν μπορούν, οφείλουν να αποχωρήσουν το συντομότερο δυνατό», κατέληξε ο κ. Πλακιωτάκης.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα