Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΕξετάζεται επέκταση των δικτύων του ΤΟΕΒ στο Επάνω Μεραμπέλλο

Εξετάζεται επέκταση των δικτύων του ΤΟΕΒ στο Επάνω Μεραμπέλλο

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Η δυνατότητα άρδευσης στο Επάνω Μεραμπέλλου με παροχή νερού από τον ΤΟΕΒ συζητήθηκε στη συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης.
Το σώμα ενημέρωσε ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Μεραμπέλλου κ. Μανόλης Καμπανός. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν και οι Πρόεδροι του Τοπικών Συμβουλίων Λατσίδας κ. Μαρία Συλλιγάρδου και Βουλισμένης κ. Μαρία Αντωνάκη ώστε να παρασχεθεί μια συνολική και σφαιρική ενημέρωση για τις δράσεις του ΤΟΕΒ και τις δυνατότητες βελτίωσης των συνθηκών άρδευσης προς όλους.
Μέχρι στιγμής η ευρύτερη περιοχή δεν τύγχανε των παροχών του ΤΟΕΒ, όμως απ’ όσα είπε ο κ. Καμπανός έγινε προφανής η πρόθεση να επεκταθεί το δίκτυο και να συμπεριλάβει όλες τις περιοχές στο Επάνω Μεραμπέλλο.
Οι περιοχές Νεάπολης, Λατσίδας και Βουλισμένης είναι εκτός ζώνης και θα χρειαστεί έγκριση από την Περιφέρεια, γεγονός που δημιουργεί μια καθυστέρηση στην εξέλιξη και σαφώς μια επιπλέον χρονική αναμονή», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης κ. Συλλιγάρδος. Ωστόσο θεωρεί ότι η αρχή έγινε με την ενημέρωση και αφού η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, η εξέλιξη έτσι και αλλιώς θα είναι θετική.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα