Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαO Δήμος Αγ. Νικολάου τίμησε τον επί 32 χρόνια Κοινοτάρχη Ελούντας Δημήτριο...

O Δήμος Αγ. Νικολάου τίμησε τον επί 32 χρόνια Κοινοτάρχη Ελούντας Δημήτριο Αρναουτάκη

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Το απόγευμα της Παρασκευής 29 Ιανουαρίου, στην Ελούντα, τιμήθηκε ο πρώην κοινοτάρχης Δημήτριος Ι. Αρναουτάκης. O Δήμος Αγίου Νικολάου, ως ένδειξη τιμής και αναγνώρισης προσφοράς του πρώην Κοινοτάρχη Ελούντας στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, ονόμασε την ισόγεια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Ελούντας σε «Αίθουσα Δημητρίου Ι. Αρναουτάκη».

Όπως αναφέρεται στην ομόφωνη απόφαση 584/2015 του Δήμου Αγίου Νικολάου: «Επί των ημερών του 95χρονου σήμερα πρώην προέδρου ξεκίνησε η τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή και διαμορφώθηκε κλίμα συνεργασίας με τους επιχειρηματίες προωθώντας ταυτόχρονα την οικονομική πρόοδο των Ελουντιανών και της περιοχής γενικότερα».

«Ένα διαχρονικό παράδειγμα μιας ανυπόκριτης προσφοράς για τον τόπο»

Την εκδήλωση συντόνισε ο πολιτικός μηχανικός Κωστής Μαυρικάκης:«Σήμερα, σε καιρούς σκοτεινούς και θολούς που ζούμε, με τη συλλογικότητα να δοκιμάζεται, και την αποστρατεία και την ιδιώτευση όλο και περισσότερων νέων ανθρώπων από τις κοινές υποθέσεις, η ζωή, η δράση και το έργο του Δημ. Αρναουτάκη παραμένουν ένα διαχρονικό παράδειγμα και ένα φωτεινό σύμβολο μιας ανυπόκριτης αγάπης και προσφοράς για τον τόπο.
♦ Αναλυτικό ρεπορτάζ στην ΑΝΑΤΟΛΗ της Δευτέρας 1 Φεβρουαρίου
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα