Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήVideoΕκδήλωση των Ναυτοπροσκόπων αφιερωμένη στο έργο και την προσφορά των Γιατρών του...

Εκδήλωση των Ναυτοπροσκόπων αφιερωμένη στο έργο και την προσφορά των Γιατρών του Κόσμου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

 

Mε μια εξαιρετική σε περιεχόμενο και μηνύματα εκδήλωση, ξεκίνησε την νέα προσκοπική χρονιά, κόβοντας τη βασιλόπιτά του το 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Αγίου Νικολάου. Η εκδήλωση που έγινε στην Προσκοπική Λέσχη, ήταν αφιερωμένη στο έργο και την προσφορά των Γιατρών του Κόσμου και γενικότερο στο πνεύμα της εθελοντικής εργασίας και προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπο, ιδιαίτερα στις δύσκολες περιστάσεις που δοκιμάζουν σκληρά την κοινωνία μας και τις αντοχές της απέναντι στην οικονομική κρίση αλλά και σε προκλήσεις όπως είναι το μεταναστευτικό που αποτελεί μείζονα πρόκληση όχι μόνο για την Ελλάδα, ως χώρα εισόδου του μεγαλύτερου όγκου προσφύγων και οικονομικών μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, αλλά για ολόκληρη την Ευρώπη.
Προσκεκλημένη των Ναυτοπροσκόπων Αγίου Νικολάου ήταν η Ελευθερία Μουλουδάκη, Γενική Χειρούργος, υπεύθυνη του Τμήματος Χανίων των Γιατρών του Κόσμου.
Τιμώντας την προσφορά των Γιατρών του Κόσμου, στο πρόσωπο της κ. Ελευθερίας Μουλουδάκη, ο αρχηγός του Συστήματος Νικ. Καμαράτος της απένειμε τιμητική πλακέτα.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΑΝΤΑΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα