Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΑπειλούν με μπλόκο οι αγρότες του Οροπεδίου αν δεν τους αφήσουν να...

Απειλούν με μπλόκο οι αγρότες του Οροπεδίου αν δεν τους αφήσουν να βάλουν τα τρακτέρ στο πλοίο

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Αποφασιμένοι να ανεβούν στην Αθήνα και να διαμαρτυρηθούν στο Σύνταγμα είναι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι από το Οροπέδιο Λασιθίου, την Ιεράπετρα αλλά και από τους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης που θα μεταβούν στο λιμάνι του Ηρακλείου για να σαλπάρουν για Αθήνα.

Σε ανακοίνωση των αγροτών και κτηνοτρόφων του Οροπεδίου Λασιθίου αναφέρονται τα εξής:Ο κύβος ερρίφθη, οι αγροτοκτηνοτρόφοι του Οροπεδίου Λασιθίου αποφάσισαν την Πέμπτη 14.30 μαζευόμαστε όλοι στο μπλόκο για να φύγουμε με οχήματα και τρακτέρ για το λιμάνι Ηρακλείου σαλπάροντας για Αθήνα !!! Αν σταματήσει την πορεία η αστυνομία, όπου τη σταματήσει, είτε στον εθνικό δρόμο είτε στο λιμάνι και δεν αφήσουν τα τρακτέρ να μπουν μέσα στο πλοίο, θα γίνει επιτόπιο μπλόκο για όσες μέρες κρατήσει και στην Αθήνα!

Ιεράπετρα

Οι αγρότες της Ιεράπετρας έχουν στήσει μπλόκο στο Στόμιο προκειμένου να κινητοποίησουν περισσότερο κόσμο. Όπως ανακοινώθηκε το εισιτήριο για την Αθήνα θα είναι 20 ευρώ με επιστροφή με τα πλοία της ΑΝΕΚ. Η μετακίνηση τους στο Ηράκλειο θα γίνει με λεωφορείο που θα ξεκινήσει στις 17:30 από το Δημαρχείο Ιεράπετρας.

Χανιά

Οι αγρότες από το μπλόκο Κλαδισού θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται μετά τις έξι το απόγευμα στο λιμάνι της Σούδας. Στη θέση τους στο μπλόκο στα Μεγάλα Χωράφια θα παραμείνουν μέχρι και το μεσημέρι αγρότες και κτηνοτρόφοι μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας.  Αγρότες και από αυτό το μπλόκο θα αρχίσουν να συγκεντρώνονται μετά τις 5. 30 το απόγευμα στο λιμάνι της Σούδας, προκειμένου να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής, ώστε αύριο να δώσουν και αυτοί το «παρών» στο παναγροτικό συλλαλητήριο.

Ο αριθμός των αγροτών που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα θα γίνει γνωστός λίγο πρίν τον απόπλου του πλοίου, ενώ όπως όλα δείχνουν το ταξίδι θα πραγματοποιηθεί χωρίς αγροτικά οχήματα.

Ρέθυμνο

Στο Ρέθυμνο, αγρότες παραμένουν και σήμερα έξω από την εφορία της πόλης, ενώ κάποιοι από αυτούς θα είναι παρόντες αύριο στην Αθήνα. Η αναχώρησή τους θα γίνει απόψε από τα λιμάνια της Σούδας και του Ηρακλείου.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα