Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΣύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας για τη στήριξη του ιδρύματος

Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας για τη στήριξη του ιδρύματος

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Τη σύσταση Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου εξετάζει η Επιτροπή Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας. Στόχος της η στήριξη του Νοσοκομείου, το οποίο αντιμετωπίζει αρκετά και σοβαρά προβλήματα.
Το θέμα συζητήθηκε στην πρόσφατη συνεδρίαση της επιτροπής μετά από εισήγηση του Προέδρου, δημοτικού συμβούλου κ. Αντώνη Πετρά.
«Μετά από συζήτηση, που έγινε κατά τη συνεδρίαση», ανέφερε ο κ. Πετράς, «αποφασίστηκε τις προσεχείς ημέρες να γίνει μια ανοιχτή συνέλευση όπου θα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι επιθυμούν, προκειμένου να οριστεί μια Διοικούσα Επιτροπή, που θα αναλάβει να κινήσει τις διαδικασίες που προβλέπονται για να συσταθεί ο Σύλλογος και να γίνουν οι εκλογές που θα αναδείξουν το Διοικητικό Συμβούλιο. Το θέμα θα έρθει προς συζήτηση και στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.
Τα θετικά μιας τέτοιας κίνησης είναι πολλά, ωστόσο θα πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν είναι ευτύχημα που κάνουμε έναν σύλλογο στήριξης του Νοσοκομείου. Υπό τις συνθήκες που βιώνουμε είναι μια ανάγκη γιατί δεν υπάρχει άλλος τρόπος να στηρίξουμε την δομή αυτή.»
ΕΙΡΗΝΗ ΛΑΜΠΡΟΥ-ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα