Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣτο Δήμαρχο Αγίου Νικολάου ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών...

Στο Δήμαρχο Αγίου Νικολάου ο πρόεδρος και ο γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου

Από

Ημερομηνία

 

 

 

Την περασμένη Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του δήμου Αγίου Νικολάου, συνάντηση του Προέδρου Γιώργο Καρτσάκη και του Γενικού Γραμματέα της Ένωσής μας Πέτρου Χρυσουλάκη, με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου, κ. Αντώνη Ζερβό.

Στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν στον κ. Δήμαρχο τα προβλήματα έλλειψης προσωπικού που αντιμετωπίζει ο νομός Λασιθίου. Ειδικότερα συζητήθηκαν τα προβλήματα αστυνόμευσης της πόλης του Αγίου Νικολάου που αυξάνονται κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της μεγάλης άφιξης τουριστών στην περιοχή, και ζητήθηκε από τον κ. Δήμαρχο η στήριξη του στην προσπάθεια της ένωσης μας για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη ενίσχυση του Λασιθίου με αστυνομικούς. Επίσης αναφέρθηκε το θέμα της στέγασης των αστυνομικών υπηρεσιών, αλλά και ελλείψεων υλικοτεχνικού εξοπλισμού.

Ο κ. Δήμαρχος, αφού άκουσε με προσοχή τα όσα συζητήθηκαν, δεσμεύτηκε ότι θα βρίσκεται δίπλα μας στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστυνομικοί του Λασιθίου, ζήτησε να υπάρξει ακόμα καλύτερη συνεργασία με τον δήμο και δήλωσε ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει στο θέμα του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και της στέγασης των υπηρεσιών.

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Πρόσφατα άρθρα