ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΈνταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους χώρους τραπεζοκαθισμάτων στο παλιό λιμάνι Χανίων

Ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους χώρους τραπεζοκαθισμάτων στο παλιό λιμάνι Χανίων

Από

Ημερομηνία

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν το απόγευμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων όπου μεταφέρθηκε η κόντρα των καταστηματαρχών του Ενετικού Λιμένα και της δημοτικής αρχής μετά την απόφαση του δημοτικού λιμενικού ταμείου να μειώσει από 6.000 σε 4.600 τα τετραγωνικά μέτρα του παραχωρούμενου χώρου, στον οποίο αναπτύσσουν οι καταστηματάρχες τα τραπεζοκαθίσματά τους στη χερσαία ζώνη του λιμανιού.

Στην αίθουσα της συνεδρίασης βρέθηκε μεγάλος αριθμός καταστηματαρχών και εργαζομένων σε επιχειρήσεις του παλιού λιμανιού με αίτημα να συζητηθεί εκτός ημερήσιας διάταξης το θέμα ώρα. Την ώρα που η συζήτηση βρισκόταν σε εξέλιξη και ενώ το λόγο είχε ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων Μιχάλης Βλαχάκης, τα «αίματα άναψαν», καθώς υπήρξαν έντονες λεκτικές αντιπαραθέσεις ενώ κάποιοι από τους παριστάμενους κινήθηκαν και κατά δημοτικών συμβούλων.

Για αρκετά λεπτά η κατάσταση ήταν εκτός ελέγχου και όταν με τη βοήθεια των ψυχραιμότερων επήλθε ηρεμία ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Γιάννης Περράκης ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεδρίασης.

Πρόσφατα άρθρα