Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΕκδήλωση Τιμής και Μνήμης αφιερωμένη στο γιατρό Γιάννη Χριστάκη

Εκδήλωση Τιμής και Μνήμης αφιερωμένη στο γιατρό Γιάννη Χριστάκη

Από

Ημερομηνία

Μια εκδήλωση τιμής και μνήμης αφιερωμένη στον αείμνηστο Ιεραπετρίτη ιατρό, Γιάννη Χριστάκη διοργανώνουν ο Δήμος Ιεράπετρας, ο Σύλλογος Ανάπτυξης Αγίου Ιωάννη και η Παγκρητική Ένωση Αμερικής την Τρίτη 9 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Συλλόγου «Ιωάννης Καραβελάκης» στο Κουτσουνάρι.

Για τη ζωή και το έργο του μεγάλου κρητικού γιατρού θα μιλήσει ο τ. πρόεδρος της Παγκρητικής Ένωσης Αμερικής  (PAA) και νυν πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών κ. Μανώλης Βεληβασάκης.

Θα ακολουθήσει η βράβευση  φοιτητών του νομού Λασιθίου, που εισήχθησαν πρώτοι στο Πανεπιστήμιο και το Πολυτεχνείο Κρήτης. Τα φετινά βραβεία θα απονεμηθούν από το Κληροδότημα της Παγκρητικής Ενώσεως Αμερικής (ΠαΚ) της PAA για τα ΑΕΙ Κρήτης στην φοιτήτρια Καρίνα Ραστινσκαγια, που αποφοίτησε με άριστα από το 2ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας και  εισήχθη στο Πολυτεχνείο Κρήτης και στον φοιτητή Εμμανουήλ Κουρουπάκη, που αποφοίτησε με άριστα από το 1ο Γενικό Λύκειο Ιεράπετρας και εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα