Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΣτον Άγιο Νικόλαο η 19η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών

Στον Άγιο Νικόλαο η 19η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών

Από

Ημερομηνία

 

Η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αγίου Νικολάου (ΛΕ.Μ.Α.Ν) διοργανώνει την 19η Παγκρήτια Συνάντηση Μοτοσικλετιστών, στις 26, 27 και 28 Αυγούστου 2016 στην «Πλαζ ΕΟΤ» στον Άγιο Νικόλαο.

Η «παγκρήτια» (όπως μας αρέσει να την αποκαλούμε εμείς οι μοτοσικλετιστές της Κρήτης) είναι ένας ισχυρός θεσμός που ξεκίνησε το 1996 (έναν χρόνο δεν έγινε) στη Σούγια του νομού Χανίων από την ΛΕ.ΜΟ.ΠΕ. Χανίων (η οποία διοργάνωσε και την 2η Π.Σ.Μ ).

Έκτοτε την σκυτάλη πήρε η ΛΕ.ΜΟ.Ζαρού, ο ΣΥ.ΜΟ.ΡΕθύμνου, η ΛΕ.ΜΟ.Ιεράπετρας, ο ΣΥ.ΜΟ.ΣΚΑλανίου , ο ΣΥ.ΜΟΤ.Ηρακλείου, οι «ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΙ» Ηρακλείου, η ΜΟ.ΛΕ.Πόμπιας και η ΛΕ.Μ.Αγίου Νικολάου .Κάθε χρόνο δηλαδή διοργανώνεται σε διαφορετική περιοχή του νησιού μας και από διαφορετική λέσχη. Εδώ και αρκετά χρόνια δε, έχει ληφθεί απόφαση απ’ όλες τις λέσχες του νησιού, να διοργανώνεται ΠΑΝΤΑ το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου, ώστε να μπορεί να προγραμματιστεί η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν.

Η ΛΕ.Μ.Α.Ν έχει διοργανώσει άλλες δύο φορές την Π.Σ.Μ με πολύ μεγάλη επιτυχία και καλείται τώρα να κάνει το ίδιο, έστω κι αν οι καιροί και οι συνθήκες είναι πολύ διαφορετικές.

Στην διάρκεια του τριημέρου λοιπόν, οι συμμετέχοντες στην 19η Π.Σ.Μ θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και κυρίως να συμμετάσχουν σε καλλιτεχνικά και μοτοσικλετιστικά δρώμενα (συναυλίες Παρασκευή και Σάββατο, μοτο-παιγνίδια, σεμινάρια ασφαλούς οδήγησης και πρώτων βοηθειών, καλλιστεία μοτοσυκλέτας κ.α) εντός του χώρου της εκδήλωσης ή –και – να εκδράμουν με την παρέα τους σε οργανωμένες από την λέσχη μας μοτο-βόλτες σε παραλίες και αξιοθέατα του Μεραμπέλλου.

Μετά από μήνες προετοιμασίας, πιστεύουμε ότι είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τους συντρόφους μας μοτοσικλετιστές της Κρήτης και όχι μόνο στην όμορφη πόλη μας και τον ιδιαίτερο τόπο μας με την μεγάλη ιστορία και τις αμέτρητες ομορφιές.

Είστε όλοι καλεσμένοι μας να ξαναβρεθούμε (με κάποιους βρισκόμαστε μόνο στην «παγκρήτια», για αυτό και την περιμένουμε με ανυπομονησία) και να περάσουμε ένα αξέχαστο τριήμερο δίπλα στην υπέροχη θάλασσα του Αγίου Νικολάου.

Αυτονόητο θεωρούμε ότι οι μοτοσικλετιστές είναι μια «φυλή» ανθρώπων που σέβονται το περιβάλλον, τον τόπο και τους κατοίκους του που τους φιλοξενούν και αυτό περιμένουμε από όλους τους επισκέπτες μας να πράξουν και κατά την διάρκεια της 19ης Π.Σ.Μ.

Θεωρούμε ότι η χρήση προστατευτικού εξοπλισμού και ιδιαιτέρως κράνους, είναι πλέον στο DNA μας, όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε να το υπενθυμίζουμε διαρκώς ο ένας στον άλλον, όχι για λόγους που σχετίζονται με τον Κ.Ο.Κ, αλλά επειδή μπορεί πραγματικά ΝΑ ΜΑΣ ΖΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ.

Ευχαριστούμε μέσα απ’ την καρδιά μας τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας, τους συλλόγους που θα βοηθήσουν κατά την διάρκεια του τριημέρου και τους καλλιτέχνες που θα μας τιμήσουν με την συμμετοχή τους.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους κατοίκους και τους επιχειρηματίες του Αγίου Νικολάου και ειδικά της περιοχής του «ΕΟΤ» για την κατανόηση και την φιλοξενία. Ζητάμε προκαταβολικά συγνώμη για οποιαδήποτε ενόχληση, αν και απ’ τη μεριά μας, θα κάνουμε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αποφευχθεί αυτή.

Πάντα όρθιοι!

Φιλικά

Το Δ.Σ και τα μέλη της ΛΕ.Μ.Α.Ν

 

Πρόσφατα άρθρα