Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΠροετοιμασίες για τα γυρίσματα στην περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου της ταινίας...

Προετοιμασίες για τα γυρίσματα στην περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου της ταινίας του Γ. Σμαραγδή

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες, που ξεκίνησαν ήδη, για τα κινηματογραφικά γυρίσματα της νέας ταινίας του Γιάννη Σμαραγδή για τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη.

Τα γυρίσματα στην περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου θα γίνουν στον εγκαταλελειμμένο οικισμό Χονδροβολάκοι, που ανήκει στην περιοχή του Σκινιά Μεραμπέλλου, και με δεδομένο ότι απαιτούνται σημαντικές διαμορφώσεις στους χώρους έχει ήδη ξεκινήσει η προετοιμασία.

Κατ’ αρχάς, πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίσκεψη των βασικών συντελεστών της ταινίας παρουσία του σκηνοθέτη κι έγινε η πρώτη αυτοψία, προκειμένου να ετοιμαστεί ο χώρος και να γίνουν τα γυρίσματα στις 27 Σεπτεμβρίου. Παρόντες στην πρώτη αυτή επίσκεψη ήταν η υπεύθυνη παραγωγής Ελένη Σμαραγδή, η βοηθός σκηνογράφου Αθηναία Σπηλιωτάκου, η διευθύντρια συνεργείου Τζένη Πανουτσοπούλου, ο διευθυντής φωτογραφίας Άρις Σταύρου, ο διευθυντής φωτογραφίας Αλέξανδρος Σμαραγδής, ο σκηνογράφος- ενδυματολόγος Γιώργος Πασάς, ο Α΄ βοηθός σκηνοθέτη Δημήτρης Αποστόλου, η βοηθός σκηνογράφου Ειρήνη Μπολονάκη και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σκινιά Γιώργος Παπατζανάκης εκπροσωπώντας το Δήμο.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα