Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΚρήτηΗράκλειοΕνημερωτικές συναντήσεις για τα οφέλη της εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών

Ενημερωτικές συναντήσεις για τα οφέλη της εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Μια σειρά από ενημερωτικές συναντήσεις με τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων ξεκίνησε το Κέντρο Διαμεσολάβησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, σε συνεργασία με τους διαπιστευμένους διαμεσολαβητές, σε μια προσπάθεια να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα νέα μέσα εξωδικαστικής επίλυσης αστικών και εμπορικών διαφορών.

Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του Νομού Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ), τα μέλη του οποίου ενημερώθηκαν από τους διαμεσολαβητές, Παναγιώτη Κουτσούκο και Ζωή Περιστέρη, για τους τρόπους διευθέτησης διαφορών, χωρίς την προσφυγή στα δικαστήρια.

Αναμένεται να ακολουθήσουν προγραμματισμένες συναντήσεις με τον Σύλλογο Διευθυντών Ξενοδοχείων Κρήτης (Τρίτη 20/9) και τον Σύνδεσμο Ηλεκτρολόγων Ν. Ηρακλείου (Δευτέρα 26/9), καθώς και με άλλα επαγγελματικά σωματεία, το προσεχές διάστημα.

«Είμαστε στη διάθεση των επιχειρηματιών και όχι μόνο, που επιθυμούν να ενημερωθούν για τη διαδικασία διαμεσολάβησης και τους παροτρύνουμε, πριν απευθυνθούν στα δικαστήρια, να εξετάσουν τις δυνατότητες που παρέχει ο νέος θεσμός, γιατί μπορούν να οδηγηθούν σε πιο οικονομικές και άμεσες λύσεις για τις αστικές ή εμπορικές διαφορές τους» τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Μανώλης Αλιφιεράκης.

 

Το Κέντρο Διαμεσολάβησης λειτουργεί στο Επιμελητήριο Ηρακλείου από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00 με 15.00 για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να υποβάλλει αίτηση για διαμεσολάβηση ή να ζητήσει επιπλέον πληροφορίες.

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα