Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΙεράπετραΌραμα της Δημοτικής Αρχής που έγινε πράξη ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Όραμα της Δημοτικής Αρχής που έγινε πράξη ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Με αφορμή την ίδρυση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Ιεράπετρας, η οποία ομόφωνα αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Υγείας τον Φεβρουάριο του 2016  και υποστηρίχτηκε με την υπ’ αρ. 35/2016  απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιεράπετρας, μετά την ανάδειξη τις προηγούμενες μέρες του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και τις ευχές του στους εκλεγέντες για μια γόνιμη και δημιουργική θητεία, ενώ παράλληλα καλεί τους πολίτες να στηρίξουν το έργο του συλλόγου.

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του «Ένα όραμα που ως δημοτική παράταξη ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ είχαμε για τη στήριξη της πιο πολύτιμης δομής στον δήμο μας, του Νοσοκομείου, πήρε σάρκα και οστά με απόφαση της Επιτροπής Υγείας του Δήμου Ιεράπετρας και την αμέριστη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Μια σημαντική πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής Ιεράπετρας γίνεται πράξη με τη ενεργό συμμετοχή ανθρώπων που επιθυμούν να προσφέρουν στον συλλογικό αγώνα των Ιεραπετριτών.

Με τη διάθεση να στηρίξουμε ενεργά το έργο του εν λόγω Συλλόγου και να είμαστε παρόντες ως Δημοτική Αρχή σε κάθε προσπάθεια για την ενίσχυση και στήριξη της πολύτιμης αυτής δομής, εκφράζω και δημόσια τα θερμά μου συγχαρητήρια στους εκλεγέντες  του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.

Προτροπή μας αποτελεί η στήριξη του συλλόγου με την από κοινού ενεργό συμμετοχή όλων μας, αιρετών, πολιτών, φορέων και συλλόγων.

Ο Σύλλογος Φίλων Στήριξης Νοσοκομείου Ιεράπετρας είναι δημιούργημα των ανθρώπων της Ιεράπετρας και έμπρακτη απόδειξη  για το ενδιαφέρον τους για τα προβλήματα του Νοσοκομείου.

Σε κάθε περίπτωση λοιπόν είμαστε παρόντες για να στηρίξουμε το έργο του και μέσω αυτού ακόμα περισσότερες ανάγκες του Νοσοκομείου μας» τόνισε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας, ευχόμενος παράλληλα στο νέο Δ.Σ. μια γόνιμη, εποικοδομητική και παραγωγική θητεία.

Γραφείο Τύπου

Δήμου Ιεράπετρας

 

 

 

 

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα