Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήVideoΖητείται η στήριξη του Δήμου στη διεκδίκηση προσλήψεων στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Ζητείται η στήριξη του Δήμου στη διεκδίκηση προσλήψεων στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

6-30-%ce%b1-%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%af%ce%b1

Μόλις το 30% του προσωπικού που θα έχει φύγει από το Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου σε μια εξαετία θα αναπληρωθεί από τις νέες προσλήψεις που έχουν ανακοινωθεί. Συγκεκριμένα, από τα 120 άτομα μόλις 40 θα αναπληρωθούν, σύμφωνα με τις εξαγγελίες που υπάρχουν από την πλευρά του υπουργείου Υγείας.

Με το επιχείρημα αυτό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου Γιώργος Μανουσάκης και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, ζήτησαν χθες από το Δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό την πολιτική στήριξη της Δημοτικής Αρχής και την σύμπραξη στην προσπάθεια διεκδίκησης κι άλλων θέσεων προσωπικού που είναι απαραίτητο για να λειτουργήσει το νοσοκομείο.

Όπως εξήγησαν οι εργαζόμενοι, από το 2012 μέχρι και το 2018 όταν και αναμένεται να ολοκληρωθούν οι προσλήψεις προσωπικού που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Υγείας, από το ΓΝΑΝ θα έχουν φύγει 120 άτομα που θα έχουν συνταξιοδοτηθεί ή μετατεθεί.

«Έχουμε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στα τέλη του μήνα και θα μπει το θέμα κανονικά γιατί είναι σοβαρό. Ο δήμος στηρίζει και θέλουμε να ενημερωθεί το Δ.Σ. από εσάς για να προχωρήσουμε σε μια πολιτική απόφαση στήριξης», τόνισε ο Δήμαρχος, ανταποκρινόμενος στο αίτημα για υποστήριξη.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα