Αρχική_Τοπικά νέαΆγιος ΝικόλαοςΤα δημοτικά ποδήλατα στη Μαρίνα περιμένουν…

Τα δημοτικά ποδήλατα στη Μαρίνα περιμένουν…

Από

Ημερομηνία

Τα δημοτικά ποδήλατα είναι στη θέση τους μπροστά από τα γραφεία της ΔΑΕΑΝ στη Μαρίνα του Αγίου Νικόλαου και περιμένουν τους «πελάτες» τους, που μέχρι στιγμής είναι ελάχιστοι… δύο, ένας, κανένας!

Γι’ αυτό και σήμερα το υπενθυμίζουμε γιατί θεωρούμε ότι μια βόλτα στην πόλη με ποδήλατο δεν είναι μόνο μια καλή άσκηση για το σώμα μας, αλλά μπορεί να μας εξυπηρετήσει και στη διεκπεραίωση εργασιών που θέλουμε να κάνουμε μέσα στην πόλη χωρίς να μας απασχολεί το πού θα παρκάρουμε.

Μέχρι στιγμής ποδήλατα χρησιμοποιούν και ντόπιοι, αλλά και αλλοδαποί, κυρίως ιδιοκτήτες σκαφών που μένουν στην Μαρίνα. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Αγίου Νικολάου Μιχάλης Γαρεφαλάκης ανέφερε ότι «… προς το παρόν είμαστε σε διερευνητική φάση…. τί μπορούμε να βελτιώσουμε και να διορθώσουμε. Ζητάμε και τις γνώμες των πολιτών και έτσι να κατασταλάξουμε στην καλύτερη δυνατή διαχείριση».

Λ.Κ.

 

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και θα περιμένουν για πολύ ακόμη! Ο Αγιονικολιώτης με ποδήλατο….αυτό να δω! Προτείνω να τα βάλουν κάπου μέσα για να μην τα φάει ο ήλιος και η αλμύρα.

  2. Τι ώρες μπορεί κάποιος να πάρει ποδήλατο? Πληροφορηθήκαμε από περαστικούς ότι μετά τη 1 το μεσημέρι δεν υπάρχει διαθέσιμος υπάλληλος για να εξυπηρετήσει. Ίσως ένα αυτόνομο σύστημα χωρίς την ανάγκη ΄παρουσίας κάποιου υπαλλήλου να εξυπηρετούσε. Ευχαριστώ

Comments are closed.

Πρόσφατα άρθρα