ΑρχικήVideoΕικόνες που σοκάρουν με σκυλάκι στη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας

Εικόνες που σοκάρουν με σκυλάκι στη θαλάσσια περιοχή της Αμμουδάρας

Από

Ημερομηνία

Εικόνες που σοκάρουν κατέγραψε με την υποβρύχια κάμερα του νεαρός δύτης στην περιοχή της Αμμουδάρας στον Άγιο Νικόλαο.

Έχοντας βουτήξει για ψαροντούφεκο, ενώ βρισκόταν κοντά στην ακτή, αντίκρισε μια μπλε σακούλα και κοντά της μια πέτρα. «Στην αρχή την προσπέρασα, αλλά στη συνέχεια, όταν επέστρεφα μου προξένησε εντύπωση το γεγονός ότι είδα κοντά μια πέτρα. Άγγιξα την σακούλα και ήταν σκληρή σαν να περιείχε λάστιχο μέσα. Την έσκισα και αντίκρισα αυτό το απίστευτο θέαμα», αναφέρει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Λ.Κ.

Ένα άψυχο μικρό σκυλάκι ήταν το περιεχόμενο της σακούλας. Ένα κουταβάκι που τα ποδαράκια του ήταν δεμένα με σύρμα σε δύο μεγάλες πέτρες.

Ο νεαρός βιντεοσκόπησε το γεγονός και το σχολιάζει: «Το παρακάτω βίντεο είναι μια από τις πιο λυπηρές στιγμές που συνάντησα στο ψαροντούφεκο… Ειλικρινά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος άνθρωπος μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο βρήκα μια σακούλα κοντά στην ακτή και από περιέργεια την έσκισα και αντίκρισα κάτι που δεν περίμενα…

Ο ίδιος εκτιμά ότι το σκυλάκι ήταν μια ή δυο μέρες στο σημείο αυτό, διότι ο ίδιος είχε βουτήξει ξανά αλλά δεν ήταν εκεί η σακούλα.

ΜΙΧ. ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  • Ναι! τό ίδιο θάλεγα κι εγώ, αλλά τά άλλα καθίκια που τόν καλύπτουν θάθελα να μού τα φέρουν κι αυτά.
   Κι αν πείς λέξη για αυτοδικία ή γιά βεντέτα που γινόταν για ψύλλου πήδημα στό νησί τά παλιά καλά χρόνια, σέ λένε καί μισάνθρωπο. Τό κακό όνομα στό βγάζουν τά διεστραμμένα καθίκια.
   Venus

 1. Δεν υπάρχει τρόπος να περιοριστεί αυτό το φαινόμενο; Αναρωτιέμαι, τι το θέλουν αν δεν μπορούν να το φροντίσουν;

  • Και όμως υπάρχει τρόπος! Αλλά για να εφαρμοστεί πρέπει να βγω εγώ πρωθυπουργός ή πρόεδρος ή κυβερνήτης ή διοικητής ή βασιλιάς ή μονάρχης ή αυτοκράτορας ή δικτάτορας ή βάλτε όποια λέξη θέλετε, δεν έχει σημασία πώς λέγεται. Σημασία έχει η βούληση να ξεριζώσεις το κακό από την ρίζα του. Και τότε να δεις πώς θα εξαφανιστούν αυτά τα βδελυρά υποκείμενα από την κοινωνία!
   Τού δένεις τα πόδια και μια πέτρα και τον ρίχνεις στην θάλασσα. Κι αν τολμάει ο επόμενος ας το ξανακάνει!
   Διότι δεν χρειάζεται να υπάρχουν τέτοια παράσιτα στην κοινωνία. Σήμερα είναι το σκυλάκι, αύριο θα είναι το παιδί σας που θα σκοτώσει καθώς σχολάει από το σχολείο διότι δεν θα τον ενδιαφέρει να σταματήσει στο στοπ ή στο φανάρι ή στην διάβαση πεζών διότι δεν σέβεται την έννοια τής ζωής.

   Όσο για το τι τα θέλουν αν δεν μπορούν να α φροντίσουν, το κακό ξέρετε ποιο είναι? Υποψιάζομαι ότι το σκυλάκι δεν ήταν καν δικό του. Από την τοποθεσία αλλά και το χρώμα και μέγεθος τού σκυλιού, υποψιάζομαι ότι ήταν ένα αδέσποτο που περιφερόταν στην περιοχή χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Ήταν τόσο φοβισμένο που το καλούσες και έφευγε τρέχοντας αντί να έρθει. Ποιον να ενοχλήσει?
   Τού έβαζα κρυφά λίγη τροφή δίπλα στον κάδο τών σκουπιδιών όπου έψαχνε για φαγητό, ακριβώς επειδή δεν πλησίαζε κανέναν. Δεν ενοχλούσε κανέναν.

   Σχόλιο για τις διωκτικές αρχές (αν υπάρχουν ακόμη σ’ αυτήν την χώρα). Για να το πετάξει στο σημείο αυτό σημαίνει ότι έχει βάρκα. Πόσοι κάτοικοι τής περιοχής έχουν βάρκα? Ας αρχίσουν από εκεί.
   Παρακαλείται, επίσης, ο δύτης να φέρει την σακούλα μήπως βρεθούν ίχνη DNA.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Πρόσφατα άρθρα