ΑρχικήΑθλητισμόςΣε τρεις διοργανώσεις οι ποδηλάτες-τριες του «Δρήρος»

Σε τρεις διοργανώσεις οι ποδηλάτες-τριες του «Δρήρος»

Από

Ημερομηνία

Σε τριπλό ταμπλό βρίσκεται και πάλι τις ερχόμενες ημέρες ο Ποδηλατικός Όμιλος «Δρήρος» Νεάπολης, καθώς θα εκπροσωπηθεί σε διοργανώσεις εντός και εκτός Κρήτης. Ασφαλώς και ξεχωρίζει η συμμετοχή του Γιάννη Κουρέτα στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών (Rhodes international cycling events uci), το οποίο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά γίνεται στη Ρόδο, με τη συμμετοχή περισσότερων από διακοσίων αθλητών-τριών από είκοσι τρεις χώρες να παίρνουν μέρος από σήμερα με αγώνα αντοχής 95 χλμ και μέχρι και την Κυριακή με τους αγώνες αντοχής 100 χλμ, και 20 χλμ ατομικής χρονομέτρησης ακόμη.
Το Σάββατο, τρεις αθλητές του Νεαπολίτικου σωματείου θα αγωνιστούν στον Σιρκουί των Γουρνών το οποίο διοργανώνει η Δόξα Ηρακλείου με εκκίνηση στις 15.45 και πρόκειται για τους Καρυδιανάκη Γιώργο (έφηβος), Ταβλά Γιάννη (Μάστερ Β) και Πατεράκη Μιχάλη (Μάστερ Α).
Ακόμη, μεσοβδόμαδα τρία μέλη του «Δρήρος» θα ταξιδέψουν για την Αθήνα και το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας στο οποίο ο σύλλογος της Νεάπολης θα εκπροσωπηθεί για πρώτη φορά.
Είναι οι Βασιλάκη Κωνσταντίνα, Μανιαδάκης Νίκος και Καρυδιανάκης Γιώργος, υπό τη συνοδεία του προπονητή τους Νίκου Ταμπακάκη.
Οι αγώνες είναι ορεινής ποδηλασίας και θα γίνουν την Τετάρτη στο Άλσος Νέας Φιλαδέλφειας Αττικής στις 11:00 με το αγώνισμα κρός κάντρυ Ολυμπιακής μορφής (cross country xco), όπου θα αγωνιστούν οι Νεαπολίτες, ενώ για τα αγωνίσματα δρόμου στο Κιλκίς επίσης στις 11:00 με Ατομική Χρονομέτρηση απόστασης 15χλμ για τους μαθητές και 10 χλμ για τις μαθήτριες (στην ίδια διαδρομή), στις 13:00 με τον Αγώνα αντοχής απόστασης 100χλμ για τους μαθητές και 60 χλμ για τις μαθήτριες.
Οι άνθρωποι του «Δρήρος» ευχαριστούν την Ελληνική Ομοσπονδία ποδηλασίας και τις Μινωικές Γραμμές για την έκπτωση που έδωσαν στα εισιτήρια της ομάδας, φυσικά τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν τις προσπάθειες τους και όπως πάντα τους χορηγούς μας που βρίσκονται κοντά σε κάθε τους κίνηση.

Πρόσφατα άρθρα