Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Αρχική_Τοπικά νέαΛασίθι γενικάΣυνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου

Συνάντηση του Υπουργού Εσωτερικών με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, συναντήθηκε σήμερα, με τον Δήμαρχο Οροπεδίου Λασιθίου, Ιωάννη Στεφανάκη.
Ο Δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις διαχείρισης του Δήμου, λόγω της ορεινής φυσιογνωμίας του και τις συνακόλουθες ανάγκες σε προσωπικό και εξειδικευμένα στελέχη, προκειμένου να υλοποιούνται έργα υποδομών και να εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, επίσης, οι ανάγκες εκτέλεσης έργων αντιμετώπισης της λειψυδρίας, έπειτα από τις ζημιές που προέκυψαν πρόσφατα από την εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων στην περιοχή. Επιπρόσθετα, ανταλλάχθηκαν σκέψεις για την εξεύρεση εναλλακτικών τρόπων ενίσχυσης των εσόδων του Δήμου.
Ο κ. Σκουρλέτης κατέστησε σαφές ότι θα αξιοποιηθεί κάθε περιθώριο ενίσχυσης του Δήμου με προσωπικό, αλλά και για τη συνολική στήριξή του. Ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου συμπεριλαμβάνεται, εξάλλου, στους συνολικά 85 μικρούς νησιωτικούς και ορεινούς Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης οι οποίοι έλαβαν έκτακτη οικονομική ενίσχυση για το 2017 συνολικού ύψους 20 εκατ. ευρώ, με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, για την υλοποίηση της οποίας χρειάστηκε να προηγηθεί συγκεκριμένη νομοθετική παρέμβαση.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα