Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΑπόπειρα βιασμού στο αεροδρόμιο Χανίων

Απόπειρα βιασμού στο αεροδρόμιο Χανίων

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Για απόπειρα βιασμού σε βάρος μιας 50χρονης, αλλά και απείθεια και αντίσταση κατά της αρχής κατηγορείται ένας υπήκοος Σουηδίας, ο οποίος φέρετε να πραγματοποίησε επίθεση σε βάρος της γυναίκας το μεσημέρι της Τρίτης στις τουαλέτες του αεροδρομίου “ Δασκαλογιάννης” των Χανίων .

Ο νεαρός άντρας σύμφωνα με πληροφορίες των “Χ.ν.” κατηγορείται ότι επιτέθηκε σε βάρος Ελληνίδας επιβάτισσας στις τουαλέτες του αεροδρομίου Χανίων. Από τις φωνές της γυναίκας στο σημείο έσπευσαν άλλοι επιβάτες καθώς και υπάλληλοι του αεροδρομίου, ενώ άντρες της security κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Στο σημείο έσπευσαν και άντρες της του Αστυνομικού Τμήματος του αεροδρομίου που στην προσπάθεια τους να συλλάβουν τον Σουηδό υπήκοο δέχθηκαν επίθεση. Τελικά ο άντρας συνελήφθη και το πρωί της Τετάρτης οδηγήθηκε ενώπιον των ανακριτικών αρχών, πήρε όμως παράταση προκειμένου να απολογηθεί.

Η γυναίκα δεν θέλησε σύμφωνα με πληροφορίες να προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του Σουηδού, ενώ για τα γεγονότα ενημερώθηκε η πρεσβεία της Σουηδίας στην Αθήνα. (ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ)

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα