Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
Koukourakis Line
ΑρχικήΧανιάΡεπορτάζΣυγκινητική ανταπόκριση του κόσμου για τη μικρή Εαυγγελία

Συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου για τη μικρή Εαυγγελία

Από

Ημερομηνία

Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών
Συνεργασία Δημοτών

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιούνται τα εξής αναφορικά με τις δράσεις στήριξης της μικρής Ευαγγελίας & της οικογενείας της, που είχαν ανακοινωθεί:

Σε επικοινωνία, που είχε ο Δήμαρχος Χανίων, Τάσος Βάμβουκας, με τον πατέρα της μικρής Ευαγγελίας, κ. Καστρινάκη, ενημερώθηκε για την πολύ θετική είδηση της συγκέντρωσης του χρηματικού ποσού, που απαιτείται για τη μετάβαση και τη νοσηλεία της Ευαγγελίας στη Μ. Βρετανία, καθώς επίσης και ότι στην παρούσα φάση τουλάχιστον δεν συντρέχει λόγος περαιτέρω ενίσχυσης.

Ακολούθως, όπως ανέφερε κ. Βάμβουκας στον πατέρα της μικρής ο Δήμος Χανίων θα βρίσκεται σε ετοιμότητα, προκειμένου ανά πάσα στιγμή να στηρίξει έμπρακτα τον δύσκολο αγώνα για τη ζωή του κοριτσιού.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Χανίων επισημαίνει:

«Αισθάνομαι υπερήφανος γιατί ως κοινωνία δείξαμε την ευαισθησία και τα αντανακλαστικά μας απέναντι σε μία μάχη, που έγινε υπόθεση όλων μας. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη σε χρόνο ρεκόρ, γι΄ αυτό και συγχαίρω κάθε συνδημότη μου και μη, προσωπικά, που με αυτόν τον συγκινητικό τρόπο ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για βοήθεια. Επίσης, στην προσπάθεια αυτή μεγάλο μερίδιο έχουν τα κρητικά Μ.Μ.Ε., που έδωσαν μεγάλη δημοσιότητα, ώστε να έχουμε τη θετική αυτή εξέλιξη.
Μαζί με τις ευχές μας, που συνοδεύουν τη μικρή Ευαγγελία και την οικογένειά της, συγχαίρω την οικογένεια για τον διετή αγώνα και την αφοσίωσή της στη στήριξη του ασθενούς μέλους της, καθώς και για τον αξιοπρεπή και έντιμο τρόπο, που αντιμετωπίζει το θέμα. Αυτές οι συμπεριφορές αλληλεγγύης και αλτρουισμού μας κάνουν όλους υπερήφανους».

Επισημαίνεται από τον Δήμο Χανίων ότι έπειτα από τη θετική εξέλιξη συγκέντρωσης του ποσού δεν θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες δράσεις στήριξης, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν συγκεκριμένες ενέργειες για την ενίσχυση των Συλλόγων, που στηρίζουν παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες.

melissa-filema
Ατσαλής-Ιωάννης
Καρνάγιο
Πατρωνάκης

Πρόσφατα άρθρα